Tσανακλίδου σε ρεπόρτερ: «Δεν μιλώ σε αυτές τις εκπομπές γιατί κάνετε πολλά κουτσομπολιά»

Εντύπωση προκάλεσε η αντίδραση της Κατερίνα Καινούργιου.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Η Τάνια Τσανακλίδου, ξεκινήσει να μιλάει στην κάμερα της εκπομπής "Super Katerina" και για την παράσταση που μόλις είχε παρακολουθήσει για τη ζωή και το έργο του Ντίνου Χριστιανόπουλου.

Όταν η ρεπόρτερ ρώτησε την άποψή της σε σχέση με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision, η Τάνια Τσανακίδου αντιλήφθηκε σε ποια εκπομπή κάνει δηλώσεις σταμάτησε και είπε: «Δεν θέλω να μιλώ σε αυτές τις εκπομπές γιατί κάνετε πολλά κουτσομπολιά και δεν μου αρέσει το κουτσομπολιό. Συγγνώμη που σας το λέω φόρα παρτίδα, αλλά θεωρώ ότι η στάση όλων αυτών των εκπομπών είναι πάρα πολύ κακή για την κοινωνία και για τον πολιτισμό. Δεν είναι προσωπικό. Είναι για τα κανάλια της».

Μετά την προβολή του αποσπάσματος, η Κατερίνα Καινούργιου υποστήριξε τη θέση της Τάνιας Τσανακλίδου, λέγοντας ότι και η ίδια διαφωνεί σε μερικές φάσεις, με τη θεματολογία της εκπομπής της.

«Ξέρω ότι δεν είναι προσωπικό, γιατί έχω συνομιλήσει με την κυρία Τσανακλίδου και είναι μια φανταστική προσωπικότητα. Δεν έχει να κάνει με εμένα αλλά με το στιλ των εκπομπών και δίκιο έχει αν θέλετε τη γνώμη μου. Γιατί αναγκαστικά αυτή την ώρα όλες οι εκπομπές κάνουν κουτσομπολιό, κι αν με ρωτάτε και εγώ διαφωνώ με κάποια πράγματα στη θεματολογία της εκπομπής και όχι μόνο στη δικιά μας, αλλά και στου Λιάγκα και στης Μπάρκα και όσων είναι απέναντι» είπε πιο συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καινούργιου.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!