Τα τραγούδια του Αντώνη Βαρδή σε επιμέλεια Γιάννη Βαρδή με κυριακάτικη εφημερίδα

Tα μεγάλα τραγούδια του αγαπημένου συνθέτη, σε μία συλλογή που επιμελήθηκε ο γιός του Γιάννης Βαρδής.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
17/09/2014

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
Η κασετίνα έχει τίτλο «Αντώνης Βαρδής – Δεν θα με ξεχάσεις» και θα διανεμηθεί με την εφημερίδα RealNews την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014.

Μέσα στη 3πλή κασετίνα θα διαβάσετε και λίγα λόγια που έγραψε ο Γιάννης Βαρδής για τον πατέρα του. Χαρακτηριστικά αναφέρει: «Αυτή η κασετίνα, ήταν να κυκλοφορήσει όταν όλα ήταν καλύτερα. Τα γεγονότα μάς πρόλαβαν. Επιμελήθηκα λοιπόν τη συλλογή με πολύ πόνο, συγκίνηση αλλά και θαυμασμό, βλέποντας και ακούγοντας ξανά τις δημιουργίες και τις μελωδίες που μας χάρισε τα τελευταία χρόνια. Η επιλογή ήταν πολύ δύσκολη. Ξέρω όμως πως θα ήταν απόλυτα ευχαριστημένος με τις επιλογές που έκανα γιατί λειτούργησα με το δικό του σκεπτικό που γνωρίζω τόσο καλά. Θεωρώ πως το έργο του έχει περάσει εδώ και δεκαετίες στο DNA κάθε Έλληνα γιατί είχε το χάρισμα να σε αγγίζει στην ψυχή. Σας το παραθέτω λοιπόν. Ο Αντώνης θα μείνει εδώ για πάντα στις καρδιές μας και θα μας σφυρίζει μελωδίες όπως εκείνος ξέρει: κρατώντας μια πένα, μια κιθάρα και ένα χαμόγελο». Γιάννης  Βαρδής

H κασετίνα με τα 3 cd περιλαμβάνει τραγούδια του Αντώνη Βαρδή που ερμηνεύουν οι: Χάρις Αλεξίου, Μελίνα Ασλανίδου, Γιάννης Βαρδής, Χάρης Βαρθακούρης, Στέλιος Καζαντζίδης, Χάρης και Πάνος Κατσιμίχας, Γιώργος Νταλάρας, Γιάννης Πάριος, Αντώνης Ρέμος, Πασχάλης τερζής και ο Αντώνης Βαρδής.
391x540 20d9ed0938d8f40e4804180799736100
Πηγή: www.enikos.gr

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!