Tα Νούμερα: Τι θα δούμε την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου

(VIDEO) Ο μετρ των σπουδαίων συνεργασιών Κραουνάκης με την… Αντιγόνη Γαμμάτου.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ζωντανή μουσική, χορός, σάτιρα, μαγεία, stand up comedy και ξεχωριστοί καλεσμένοι σε ρόλους-έκπληξη ή αλλιώς «Τα νούμερα»… η πραγματικά πρωτοποριακή εκπομπή του Φοίβου Δεληβοριάς στην ΕΡΤ1.

Την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου στις 10 το βράδυ θα απολαύσουμε το 7ο από τα 24 επεισόδια της σειράς με τον τίτλο: «Ξέρω που πάω»:

Ο Τζόναθαν λέει στον Φοίβο ότι τόσο αυτός, όσο και όλοι οι Ελληνες καλλιτέχνες δεν έχουν πνεύμα συνεργασίας. Ο Φοίβος ψάχνει για να τον αποστομώσει ένα νέο δυναμικό ντουέτο-και απευθύνεται για βοήθεια στον μετρ των σπουδαίων συνεργασιών, τον διονυσιακό Σταμάτη Κραουνάκη. Αυτός του λέει πως μόλις ανακάλυψε μια εκπληκτική νέα φωνή. Μετά από έκπληξη όλων, αποκαλύπτεται πως αυτή δεν είναι άλλη από την Αντιγόνη Γαμμάτου, μητέρα του Χάρη.

Και ενώ η «Μάντρα» ετοιμάζεται για το νέο μεγάλο ντουέτο, τα πράγματα ανατρέπονται εντελώς. Εν τω μεταξύ, ο Θανάσης βρίσκει μια χελώνα που είναι κάτι παραπάνω από αυτό που δείχνει, και ο Τζόναθαν γνωρίζει στη «Μάντρα» έναν Ελληνοαμερικάνο κόουτς επαγγελματικών ομάδων (Jeff Marawai) που δείχνει μια ιδιαίτερη «αδυναμία» στην μέθοδο Γκεστάλτ και…στον Χάρη. Στο κομφούζιο που δημιουργείται στο live, τη λύση δίνουν η μαμά Κραουνάκη (Έφη Παπαθεοδώρου), οι Εκείνος κι Εκείνος, ο Χρήστος Γεροντίδης και ένα παλιό επεισόδιο του «Ζήτω το Ελληνικό Τραγούδι».

Σκηνοθεσία: Γρηγόρης Καραντινάκης

Συμμετέχουν: Φοίβος Δεληβοριάς, Σπύρος Γραμμένος, Ζερόμ Καλουτά, Βάσω Καβαλιεράτου, Μιχάλης Σαράντης, Γιάννης Μπέζος, Θανάσης Δόβρης, Θανάσης Αλευράς, Ελένη Ουζουνίδου, Χάρης Χιώτης, Άννη Θεοχάρη, Αλέξανδρος Χωματιανός, Άλκηστις Ζιρώ, Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, Γιάννης Σαρακατσάνης και η μικρή Έβελυν Λύτρα.

Εκτέλεση παραγωγής: ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ

Παρουσίαση: Φοίβος Δεληβοριάς

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!