Τα «καλά - λαϊκά - παιδιά» Adam Aman με τον Ελεύθερο Τύπο!

Οι Adam Aman από την Θεσσαλονίκη είναι μια νέα μουσική πρόταση. Το cd τους «Τα Καλά Παιδιά» κυκλοφορεί το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου με τον Ελεύθερο Τύπο.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Τα Αδέρφια Δημήτρης και Θωμάς Καστόπουλος με το δικό τους ξεχωριστό ύφος στηλιτεύουν και εκφράζουν στιχουργικά και μουσικά όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας. Παντρεύουν το λαϊκό με τα νέα ρεύματα, το κλασικό με το μοντέρνο μιλώντας για όσα αφορούν την καθημερινότητά μας αλλά και τα «ζητούμενά» μας.

Όλα ξεκίνησαν από τις εμφανίσεις τους στο ρεμπετάδικο «Κάπως Έτσι» της Θεσσαλονίκης όπου οι Adam Aman κέρδισαν το κοινό τόσο με τα «παλιά κι αγαπημένα» όσο και με τα καινούργια τους όπως το περίφημο «Τα Ένσημα», με δικούς τους στίχους και μουσική. Ακολούθησε η δεύτερη ηχογράφησή τους «To Show» που είχε ανάλογη θερμή υποδοχή και κάπως έτσι μπήκε το νερό στ’ αυλάκι για την πρώτη τους ολοκληρωμένη εργασία με τον τίτλο «Τα Καλά Παιδιά»

Για τους Adam Aman (το όνομά τους στην «ρεμπέτικη» διάλεκτο σημαίνει: «άνθρωπε μου έλεος») που εξακολουθούν να δρέπουν δάφνες στο «Κάπως Έτσι» (Πλατεία Καούδη 6, Περιοχή Μαρτίου, Θεσσαλονίκη, τηλ. 6944929387) τα καλύτερα έρχονται.

Όπως αξίζει άλλωστε στα «Καλά Παιδιά»!

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!