Στην υγειά μας ρε παιδιά - Αφιέρωμα στο Μάριο Τόκα

Ένα αφιέρωμα στο σπουδαίο Κύπριο συνθέτη, Μάριο Τόκα, με πολλούς ερμηνευτές, θα πραγματοποιηθεί στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου.
Το Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014, στις 21:00, καταξιωμένοι καλλιτέχνες, δημιουργοί αλλά και εκλεκτοί καλεσμένοι, θα συναντηθούν μελωδικά για ένα αφιέρωμα μνήμης και τιμής στον συνθέτη Μάριο Τόκα, που θα μεταδοθεί από την τηλεόραση του ALPHA.

Ο Κώστας Μακεδόνας, η Πέγκυ Ζήνα, ο Θέμης Αδαμαντίδης, ο Βασίλης Σκουλάς, ο Λούκας Γιώρκας, η Μυρτώ Καμβυσίδη και το χορωδιακό σύνολο Viva Vocce από το 3ο δημοτικό σχολείο Βούλας, ερμηνεύουν πολλές από τις μεγάλες επιτυχίες του συνθέτη που όλοι έχουμε αγαπήσει και τραγουδήσει.

Η Aμαλία Τόκα (σύζυγός του), ο Φίλιππος Γράψας (στιχουργός), ο Μηνάς Βηντιάδης (δημοσιογράφος - συγγραφέας), ο Γιώργος Παρτσαλάκης, ο Πάνος Σκουρολιάκος, ο Δημήτρης Μαυρόπουλος, η Γωγώ Μπρέμπου, η Έυη Φραγκάκη, η Πηγή Δεβετζή, η Νικολέτα Κοτσαηλίδου, ο Τάκης Παπαματθαίου, η Βάνα Ραμπότα και η Σοφία Τσίπα τιμούν με τη σειρά τους τον Μάριο Τόκα και αφηγούνται ιστορίες από την επαφή τους μαζί του.

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!

ates