Στείλτε τους στίχους σας «Μεταξύ Σοβαρού και Αστείου» και ίσως γίνουν τραγούδι!

Μια καινοτόμα ραδιοφωνική εκπομπή
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Όταν ο Άλκης Αλκαίος έγραφε " στα ραδιοκύματα βουτούν και φεύγουν μακρυά" φυσικά και δεν θα μπορούσε να φανταστεί πως θα ταίριαζε τόσο πολύ ο στίχος του στην καινοτόμο ιδέα των δύο παραγωγών, της εκπομπής "Μεταξύ σοβαρού και αστείου στους 104.6 στο Ράδιο Θέμα, Χρήστου Αηδόνη και Γιώργου Χατζή.

Τα κοντέρ των ραδιοκυμάτων σπάνε συνεχώς μια και η εκπομπή που έχει ως σκοπό την ανάδειξη νέων στιχουργών προσελκύει συνεχώς το ενδιαφέρον με την ειδική θεματολογία της.

Συγκεκριμένα νέοι στιχουργοί κάθε μήνα συμμετέχουν σε έναν διαγωνισμό με τον στίχο τους.

Οι προτεινόμενοι στίχοι κάθε μήνα, μπαίνουν σε ψηφοφορία στη σελίδα της εκπομπή στο Facebook «Μεταξύ Σοβαρού και Αστείου» και το κοινό αποφασίζει απευθείας και αδιαμεσολάβητα το καλύτερο.

Όλα τα νικητήρια κομμάτια μελοποιούνται από τους Χρήστο Αηδόνη και Γιώργο Χατζή και ερμηνεύονται από γνωστούς και κορυφαίους καλλιτέχνες, οι οποίοι συνδράμουν την προσπάθεια ενίσχυσης του ελληνικού τραγουδιού.

Μέχρι σήμερα έχουν μελοποιηθει δύο τραγούδια
Το «Βάλε φωτιά», σε στίχους του Απόστολου Σταγιάννη που είναι το νικητήριο τραγούδι του δεύτερου διαγωνιστικού κύκλου Απριλίου και ερμηνεύει ο Γιάννης Σαββιδάκης

και το "Απόψε νύχτωσε νωρίς" του Σωκράτη Τουραμανίδη που ερμήνευσε ο Μπάμπης Στόκας του πρώτου διαγωνιστιού κύκλου του Μαρτίου

Ρεκόρ συμμετοχής στην ψηφοφορία

Είναι εντυπωσιακό πως στην τελευταία ψηφοφορία, πήραν μέρος σχεδόν 5000 (!!!!) άτομα από 28 χώρες, ένας αριθμός πρωτοφανής για ραδιοφωνική εκπομπή.

Συμμετείχαν 31 στιχουργοί ξεπερνώντας τους αριθμούς του πρώτου διαγωνιστικού κύκλου, στον οποίο είχαν δηλώσει συμμετοχή 20 στιχουργοί και ψήφισαν 1738 άτομα από 19 χώρες σε όλο τον κόσμο - όπως Γερμανία, Αυστραλία, Καναδά, ΗΠΑ, Βέλγιο Ρουμανία Αίγυπτο κ.α.

Η εκπομπή μεταδίδεται κάθε Σάββατο 5-6μμ και μπορεί κανείς να καταθέτει τους στίχους του στη σελίδα στο facebook «Μεταξύ Σοβαρού και Αστείου» - στην οποία πηγαίνετε και μέσω της κεντρικής σελίδας του ραδιοφώνου ΘΕΜΑ 104.6

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!