Σασμός: Οι ένοχοι και οι ενοχές για το θάνατο του Λάζαρου

(VIDEO) Τα επόμενα επεισόδια της σειράς του Alpha είναι δραματικά και ανατρεπτικά
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ο Σασμός κρατά «δέσμιους» τους τηλεθεατές με τη δράση του.

Η Εύα κάνει όλο και περισσότερο υποχείριό της τον Αντρέα. Ο Βαγγέλης μάταια την προειδοποιεί για τους κινδύνους που ενέχει η τακτική της.

Η Καλλιόπη καταλαβαίνει ότι ο άντρας που τη βρήκε δεν είναι ο αληθινός Κωστάκης, γεγονός που ανοίγει τον δρόμο για την απαλλαγή του Παύλου από τις υποψίες.

Την ίδια ώρα οι έρευνες για το θάνατο του Λάζαρου ξεκινούν, γεγονός που φέρνει τη Βασιλική σε απόγνωση, έτοιμη να προβεί σε μία παράτολμη κίνηση.

Η Στέλλα και η Μαρίνα συμβουλεύουν τον Αστέρη να κάνει ένα βήμα προς την οικογένειά του, παρά τις έντονες αντιρρήσεις του ενώ η Αργυρώ λαμβάνει ένα «παράξενο» τηλεφώνημα. Μία επίσκεψή της θα τη φέρει αντιμέτωπη με μία αλήθεια που δεν θα περιμένει... Η σχέση με τον Αστέρη θα δοκιμαστεί με τον χειρότερο τρόπο.

Ο θάνατος του Λάζαρου αρχίζει να διαδίδεται στο χωριό προκαλώντας αγωνία σε όλους. Ο Αντώνης με τα στοιχεία που έχει στα χέρια του προσπαθεί να βρει τον πραγματικό ένοχο, ενώ ο Γιώργος βοηθά την Εύα να συνέλθει από την περιπέτειά της. Η Καλλιόπη με τη σειρά της, δέχεται επισκέψεις που θα την φέρουν σε αμηχανία για τον φόνο του Λάζαρου…

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!