Σασμός: Γιώργος και Στέλλα γίνονται ζευγάρι!

(VIDEO) Οι ανατροπές συνεχίζονται…
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ο Σασμός αιχμαλωτίζει τους πολυάριθμους φίλους του με απρόσμενες εξελίξεις.

Στα επεισόδια που ήδη βλέπουμε στη η Θοδώρα θα αρχίσει να έχει επιπλοκές στην εγκυμοσύνη της. Δεν θα ακούσει τις υποδείξεις του γιατρού και της οικογένειάς της και δεν θα κάτσει ξαπλωμένη. Ειδικά όταν ο Νικηφόρος πεθάνει, θα θελήσει να είναι η πρώτη που θα τον αποχαιρετήσει και θα σταθεί στο πλευρό της Βασιλικής και του Μαθιού με αποτέλεσμα, να χάσει το μωρό της.

Ένα μωρό που περίμενε με χαρά, που θα έφερνε ακόμα μεγαλύτερη ευτυχία στην οικογένεια της. Η αντίδραση της όμως δεν θα είναι φυσιολογική. Η Θοδώρα θα πιστέψει πως αφού δεν μπορεί να χαρίσει στον άνδρα που αγαπάει ένα παιδί, θα είναι καλύτερα να χωρίσουν για να αναζητήσει εκείνος μια άλλη γυναίκα που θα μπορέσει μαζί της να κάνει οικογένεια. Έτσι, θα τον αφήσει και θα πάει στην Αθήνα, σε κάτι θείους της. Τον Γιώργο δεν θα έχει το κουράγιο να τον χαιρετήσει. Εκείνος απλά θα βρει ένα σημείωμα της με το οποίο θα τον ενημερώνει πως φεύγει και δεν θέλει να την ψάξει. Μέρα με τη μέρα, ο αστυνόμος θα μαραζώνει ολοένα και περισσότερο, γεγονός που θα προσέξουν οι συνάδελφοι του.

Αρχικά ο Μύρος και έπειτα ο Αντώνης, βλέποντας τον ψυχολογικά ράκος, θα τον παροτρύνουν να βγει έξω, να ζήσει, να χαρεί και να κάνει μια νέα αρχή στη ζωή του. Η Θοδώρα θα επιστρέψει στο χωριό, αλλά η απόφαση για τη σχέση της με τον Γιώργο δεν θα αλλάξει.

Στο μεταξύ, η επαφή του τελευταίου με την Στέλλα Καμαριωτάκη, για επαγγελματικούς λόγους, μόνο καλό θα του κάνει. Οι επισκέψεις της στο γραφείο του θα αρχίσουν να πυκνώνουν, όμως και εκείνος θα ξεκινήσει να την συναντά τυχαία, κυρίως στο οινοποιείο του Παύλου, όπου θα δουλεύει στο εξής και ο πατέρας της.

Η δικηγόρος, χωρίς καν να το καταλαβαίνει, θα αρχίσει να έρχεται ολοένα και πιο κοντά μαζί του. Μοιραία θα ξεκινήσει μεταξύ τους μια σχέση που θα πέσει στην αντίληψη όλων. Ο Γιώργος και η Στέλλα θα γίνουν ζευγάρι και μάλιστα δεν θα αργήσουν να επισημοποιήσουν την σχέση τους.

Ιδιαίτερα χαρούμενος από αυτή την σχέση θα είναι ο Τάσος, που θα βλέπει την κόρη του για πρώτη φορά μετά από καιρό, ευτυχισμένη. Δεν θα αργήσει να της μιλήσει για το επόμενο βήμα στην σχέση τους, όμως η Στέλλα δεν θα θέλει να κάνει βιαστικές κινήσεις…

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!