Οι προσφορές των εφημερίδων του Σαββατοκύριακου (13 & 14/1)

Σε «παραμορφωμένους» καιρούς το περίπτερο του ogdoo.gr σχολιάζει με τραγουδιστική «ομαλότητα» τα εξτρά του τύπου.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Παραπολιτικά (κυκλοφορεί το Σάββατο)
Το περιοδικό «ΚΥΝΗΓΙ και ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ»

Λέει η εφημερίδα: Το καλύτερο κυνηγετικό περιοδικό με τους πιστούς αναγνώστες θα κυκλοφορεί ξανά, με τα πιο έγκυρα άρθρα για κυνηγόσκυλα & θηράματα και με τις πιο αξιόπιστες δοκιμές σε όπλα, φυσίγγια, αυτοκίνητα 4Χ4. Επιστημονικοί συνεργάτες και έγκριτοι αρθρογράφοι θα σχολιάζουν όλες τις εξελίξεις που αφορούν το περιβάλλον και τους ανθρώπους της υπαίθρου. Κάθε μήνα, με πλούσια ρεπορτάζ άγριας ζωής αλλά και ανταποκρίσεις από όλη την χώρα. Αποτελέσματα αγώνων σκοποβολής από την Ελλάδα και όπου αγωνίζονται Έλληνες σκοπευτές. Το πρώτο τεύχος του «ΚΥΝΗΓΙ και ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ» θα συνοδεύεται από μεγάλα δώρα.
(Γίνου κερά μου κυνηγός και έβγα κυνήγησέ με)

Η Εφημερίδα των Συντακτών (κυκλοφορεί το Σάββατο)
Το βιβλίο «Εξορία» του Τόνι Νέγκρι
Λέει η εφημερίδα: Του Ιταλού επαναστάτη φιλόσοφου και καθηγητή, ο οποίος πέθανε στις 16 Δεκεμβρίου μετά από μια σχεδόν μυθιστορηματική ζωή. Σε αυτό του πόνημα ο μεγάλος διανοητής εξηγεί τους λόγους για τους οποίους επέστρεψε στην πατρίδα του και στη φυλακή, ύστερα από 14 χρόνια αυτοεξορίας στη Γαλλία.
(Τρία χρόνια φυλακή και δυο εξορία)
1020x575_TONI_NEGRI_13-1.jpg.webp
Δημοκρατία του Σαββάτου
ΟΙ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ – ΕΙΚΟΝΕΣ & ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ
Λέει η εφημερίδα: Ένα μοναδικό ιστορικό φωτογραφικό λεύκωμα, με ανέκδοτες & αθησαύριστες φωτογραφίες 2 αιώνων! Τα βασιλικά πρόσωπα που χάραξαν την ελληνική ιστορία!
(Σαν βασίλισσα την είχα…)
DHMOKRATIA_130124.webp
Εστία του Σαββάτου
«Ευτυχώς ηττηθήκαμε σύντροφοι» του Τάκη Λαζαρίδη
Λέει η εφημερίδα: Η συγκλονιστική αυτοκριτική ενός μελλοθάνατου κομμουνιστή, μετά από 30 χρόνια φυλακές και εξορίες!
(Ευτυχώς που τρελάθηκα…)
ESTIA_130124.jpg
Real News
«Μυστικός μάρτυρας»
Λέει η εφημερίδα: Μια συναρπαστική ιστορία της δημοφιλούς σειράς θρίλερ Σέπαρντ & Γκρέι από τον συγγραφέα Βίκτορ Μέθος.
(Μυστικέ μου έρωτα…)

To περιοδικό Food & Travel
Λέει η εφημερίδα: Δοκιμάζουμε ινδικές λιχουδιές, φτιάχνουμε νόστιμα κέικ και οργανώνουμε υπέροχα ταξίδια για το 2024!
(Τα ταξίδια με τα ξύδια)

Δωροεπιταγή 5 ευρώ από τα σούπερ μάρκετ Bazaar
Λέει η εφημερίδα: Για αγορές άνω των 25 ευρώ
(Πέντε πάνω πέντε κάτω δεν υπάρχει και ζημιά)

Πρώτο Θέμα
Άκης Πετρετζίκης: Μαγειρεύουμε στο air fryer!
Λέει η εφημερίδα: Ένα τεύχος διαφορετικό από τα άλλα ετοιμάσαμε για εσάς. Γιατί; Επειδή αποφασίσαμε να το βασίσουμε σε μια ηλεκτρική συσκευή, η οποία μπορεί να μην χρησιμοποιείται από όλους, αλλά κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος στην κουζίνα των ελληνικών νοικοκυριών. Ο λόγος, φυσικά, για τη φριτέζα αέρος η οποία δίνει άλλον… αέρα στη μαγειρική μας και μας επιτρέπει να ετοιμάσουμε τις αγαπημένες μας συνταγές σε μια πιο υγιεινή εκδοχή η οποία δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από αυτές τις «πιο πλούσιες» που έχουμε συνηθίσει.
(Ήτανε αέρας πάντα…)
AKHS_45_EXO.webp
Το μπεστ-σέλερ του Craig Russell «Το καρναβάλι του τρόμου»
Λέει η εφημερίδα: Όταν μια ολόκληρη πόλη μετατρέπεται σε ένα απέραντο πάρτι και όταν όλοι ξεφαντώνουν δίχως αύριο, ένας σατανικός και αιμοβόρος νους απλώς διαλέγει θύματα μέσα στο πλήθος. Κάποιος πρέπει να τον σταματήσει -αρκεί όμως να τον εντοπίσει μέσα σε μια θάλασσα από μάσκες.
(Στο βιβλίο των ηρώων του τρόμου…)
IN-ARTICLE-_14_01_.webp
To lifestyle περιοδικό GALA: Χρυσές Σφαίρες 2024 / Hollywood backstage
Λέει η εφημερίδα: Η ολική επαναφορά του θεσμού-προπομπού των Οσκαρ έβαλε ξανά τους σταρ στο κόκκινο χαλί, είχε νέους έρωτες, κάποιες αμήχανες στιγμές και άφθονο gossip.
(Θα χτίσω στην Ελλάδα καινούργιο Χόλυγουντ)
GALA_290_COVER.webp
Καθημερινή της Κυριακής
Ειδικό Τεύχος του Γαστρονόμου: «Οσπριάδες»
Λέει η εφημερίδα: Πλούσιες ή ταπεινές, πληθωρικές ή λιτές, οι οσπριάδες θα μας «αποτοξινώσουν» από τα βαριά γιορτινά γεύματα, θα μας συντροφεύουν όλο το χειμώνα και θα γεμίζουν το τραπέζι μας με απίθανους συνδυασμούς γεύσεων.
(Και τα ταξί να καίνε φασολάδα…)

Το περιοδικό «Κ»: Oσα μας έβγαλαν απ’ το σπίτι μας
Λέει η εφημερίδα: Σε ποια θέατρα δεν έπεφτε καρφίτσα τη χρονιά που πέρασε; Για ποιες ταινίες δημιουργήθηκαν ουρές έξω από τα σινεμά; Σε ποιες συναυλίες γέμισαν μεγάλα στάδια; Παρατηρούμε το αποτύπωμα του 2023 και προσπαθούμε να το ερμηνεύσουμε.
(Θα κάτσω σπίτι, θ’ αράξω σπίτι…)
Κ1076_1920x1080-1080x607.jpg
Κυριακάτικη Δημοκρατία
Αφιέρωμα στον ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ: «Ειπέ τη Εκκλησία»
Λέει η εφημερίδα: Οι ιστορικές εισηγήσεις του προς την Ιεραρχία της Εκκλησίας σε 3 τόμους, που αποκαλύπτουν το μεγαλείο, την διορατικότητα και την αγάπη του στην εκκλησία και την πατρίδα. Αυτή την Κυριακή μη χάσετε τον πρώτο τόμο.
(Μπρος στην εκκλησιά…)

«Ιωάννης Καποδίστριας»
Λέει η εφημερίδα: O αναμορφωτής, ο δημιουργός, ο κυβερνήτης. Ένα μοναδικό βιβλίο για το μεγαλείο του αναμορφωτή του ελληνικού έθνους, που άφησε ανεξίτηλη παρακαταθήκη στις επόμενες γενιές!
(Γιαννάκη ομορφόπαιδο, Γιαννάκη λεβεντόπαιδο…)

Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής
Η έκδοση ΔΙΗΓΗΜΑΤΑ #6
Λέει η εφημερίδα: Μια μοναδική ανθολογία. Τα καλύτερα αισθηματικά, αστυνομικά και ερωτικά διηγήματα, των πιο διάσημων συγγραφέων.
(Τα καλύτερα θα ‘ρθουν μάτια μου…)

ΜΙΚΡΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ
Λέει η εφημερίδα: Το διαχρονικό αριστούργημα που πούλησε περισσότερα από 100 εκατ. Αντίτυπα Οι συγκλονιστικές και αιώνιες αλήθειες της ζωής μέσα από τα μάτια ενός μικρού παιδιού
(Δεν είμαι εγώ ο πρίγκιπας που χρόνια περιμένεις)
EXOFILLO_prigkipas_page-0001.jpg.webp
ΥΓΕΙΑ & ΔΙΑΤΡΟΦΗ
Λέει η εφημερίδα: Μυστικά και τροφές σύμμαχοι για την υγεία και την … ζυγαριά. Τα 6 λάθη που μας «φορτώνουν» με κιλά. Συνδυασμοί για αδυνάτισμα.
(Ούτε μια μπουκιά σπαγγέτα, ούτε αυγά, ούτε ομελέτα)

ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΑ
Λέει η εφημερίδα: Η καλύτερη συντροφιά για τον ελεύθερο χρόνο. Ένας τόμος με σταυρόλεξα, κουίζ, παιχνίδια, γρίφους. Για να περνάει ευχάριστα η ώρα και να ακονίζεται το μυαλό.
(Ο πασατέμπος σου για να περνάς την ώρα)

Το περιοδικό ΤΥΠΟΣ TV
Ο Γιάννης Μπέζος στο εξώφυλλο δηλώνει: Είμαι χορτασμένος, δεν έχω απωθημένα
(Έχεις απωθημένα και τα ξεσπάς σ’ εμένα)

Βήμα της Κυριακής
«ΔΙΑΚΟΠΕΣ» με θέμα «100 ταξίδια ζωής»
Λέει η εφημερίδα: Συγκλονιστικές εμπειρίες, εμβληματικά τοπόσημα, αρχαία μνημεία, μοναδικές διαδρομές, αρχιτεκτονικά θαύματα, εξωτικά νησιά και μνημεία της φύσης. Από φωτογραφικά σαφάρι στην αφρικανική σαβάνα, κρουαζιέρα στο Δούναβη και βόλτα με αερόστατο στην Καππαδοκία μέχρι road trip στα Χάιλαντς και που και πως να δείτε φάλαινες και πολικές αρκούδες στον Καναδά.
(Ένα ταξίδι είν' η ζωή…)
Diakopes_Banner_1300X800.jpg
Το περιοδικό ΒΗΜΑgazino: “The Crown”
Λέει η εφημερίδα: Βασιλείς, πρίγκιπες και πριγκίπισσες, πρώην μονάρχες που έχουν στρέψει τους φακούς της δημοσιότητας με έντονο τρόπο στα πρόσωπά τους. Απασχόλησαν στο παρελθόν, συνεχίζουν να απασχολούν και όπως δείχνουν τα πράγματα θα το κάνουν και στο μέλλον.
(Βασίλισσα κι αν ήσουνα, δεν θα ‘χες τέτοια χάρη)
VimagazinoPhotoArticle_1.jpg
Εστία της Κυριακής
«Οι ήρωες της Κυριακής»
Λέει η εφημερίδα: Γιατί ο Ολυμπιακός απέρριψε τον Δομάζο και ο Σιδέρης δεν πήγε στον Παναθηναϊκό! Πώς οι ομάδες έκαναν μεταγραφές; Αναβιώστε την εποχή της ποδοσφαιρικής αθωότητας σε μία μοναδική έκδοση, με σπάνιο φωτογραφικό υλικό και αποκαλυπτικές ιστορίες!
(Να βλέπω σημαίες να μπαίνουνε γκολ)
ESTIA_1200x700px_140124.jpg
Documento
Hot.Doc History: Ποιος Λαϊκισμός; Το Μεγάλο Τσουβάλιασμα
Λέει η εφημερίδα: Το απροσδιόριστο λαϊκιστικό φαντασιακό τείνει να ταυτίζει «Αριστερές» και «Δεξιές» συνεκδοχές ενός γενικόλογου «Λαϊκισμού», ενός όντως χαμαιλεοντικού φαινομένου. Τόσο χαμαιλεοντικού που χωράει μέσα τους Μπέπε Γκρίλο, Ντόναλντ Τραμπ, Μπάρακ Ομπάμα (όπως έχει καυχηθεί ο ίδιος), Μπέρνι Σάντερς. Νίκολας Μαδούρο, Πάμπλο Ιγκλέσιας, Μαρί Λεπέν και Γκέερτ Βίλντερς! Όλα στο μίξερ της επιπολαιότητας ή της σκοπιμότητας. Χωρίς να λαμβάνουν υπόψην ότι καταλήγουν σε απολύτως διαφοροποιημένα κοινωνικά πορίσματα και πολιτικές προτάσεις.
(Άλλα θέλω κι άλλα κάνω…)
Doc_offer_1401_article.jpg
Απογευματινή της Κυριακής
Το «Ανθολόγιο» του Δημοτικού
Λέει η εφημερίδα: Μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα τρία μέρη του γνωστού σχολικού βιβλίου που μεγάλωσε γενιές Ελλήνων, και να ταξιδέψετε μαζί του σε μια εποχή αθωότητας και νοσταλγίας! Με ποιήματα και κείμενα από τους σημαντικότερους Έλληνες λογοτέχνες και ακαδημαïκους. Υπήρξε σταθμός στην ελληνική εκπαίδευση αφού σηματοδότησε μια σημαντική αλλαγή ως προς την αντίληψη για τη «χρήση» των λογοτεχνικών κειμένων στην εκπαίδευση. Μέσα από αυτά η λογοτεχνία εισάγεται στο δημοτικό σχολείο με νέα κριτήρια, και ζητούμενο ήταν πια να δημιουργηθούν μικροί αναγνώστες, που θα αγαπήσουν ακόμα περισσότερο το βιβλίο και το διάβασμα.
(Εγώ δεν έχω βγάλει το σχολείο…)

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!