Οι μουσικές βραδιές του MEGA εντυπωσίασαν και επανέρχονται το Φθινόπωρο

Αγαπημένη συνήθεια έγιναν οι μουσικές Παρασκευές - «Μένουμε στο σπίτι» με αγαπημένους καλλιτέχνες
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
25/06/2020
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μια εξαιρετική ιδέα που γεννήθηκε και πραγματοποιήθηκε εν μέσω καραντίνας, θα συνεχιστεί και την προσεχή τηλεοπτική περίοδο του Φθινοπώρου μετά από την πρωτόγνωρη ανταπόκριση του κοινού, που την επέβαλε ως τον νέο σημαντικό μουσικό θεσμό της τηλεόρασης.

Η τηλεόραση ως κατεξοχήν λαϊκό μέσο, είναι για εκατομμύρια ανθρώπων ένας από τους λίγους τρόπους να αποφορτιστούν από την καθημερινότητα, να ψυχαγωγηθούν και να διασκεδάσουν.

Η αξία των μουσικών προγραμμάτων του Mega με οικοδεσπότες σημαντικούς και δημοφιλείς ερμηνευτές είναι μεγάλη. Είναι μεγάλη γιατί σε μια πολύ δύσκολη συγκυρία έδωσαν μία ποιοτική διέξοδο στο τηλεοπτικό κοινό, μία ευκαιρία να ξεπεράσουμε όλοι όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα τις συνέπειες του εγκλεισμού.

Και αυτό δεν έγινε με τη συνήθη προχειρότητα, συνοδεύτηκε από άρτια παρουσίαση και άψογη παραγωγή που σεβάστηκε τους θεατές και θα αποτελέσει από εδώ και εμπρός μέτρο σύγκρισης για ανάλογες προσπάθειες.

Το MEGA άφησε ελεύθερους τους οικοδεσπότες καλλιτέχνες να δημιουργήσουν, με την αμέριστη συμπαράσταση του στον υλικοτεχνικό τομέα, το πρόγραμμα της βραδιάς τους με αποτέλεσμα να δημιουργήσουν με την αισθητική τους αντίληψη ένα άρτιο τηλεοπτικό προϊόν προσεγμένο ως την τελευταία του λεπτομέρεια.

Το Μεγάλο κανάλι αποδεικνύει με αυτό τον τρόπο ότι απευθύνεται σε όλους τους φίλους της μουσικής, χωρίς αστερίσκους και αποκλεισμούς γεφυρώνοντας το χάσμα ανάμεσα στην εμπορική και την ποιοτική υπόσταση της τέχνης του τραγουδιού.

Η σαρωτική θεαματικότητα όλων των εκπομπών του MEGA, «Μένουμε στο σπίτι» με αγαπημένους καλλιτέχνες, αποδεικνύει ότι το κοινό αναγνωρίζει και αγκαλιάζει τις πρωτοβουλίες που δεν προεξοφλούν τις χαμηλές του προσδοκίες.

Οι μουσικές Παρασκευές έγιναν αγαπημένη συνήθεια και θα επιστρέψουν το Φθινόπωρο με τις ίδιες υψηλές προδιαγραφές όσο αφορά την ποιότητα του ήχου, την αισθητική των σκηνικών και φυσικά τη εύστοχη επιλογή των καλεσμένων ερμηνευτών και δημιουργών που γίνονται ο καταλύτης για ιδιαίτερες μουσικές συναντήσεις, μοναδικές ερμηνείες και αξιόλογα αφιερώματα που καλύπτουν χωρίς αγκυλώσεις και αποκλεισμούς όλο το φάσμα του ελληνικού ρεπερτορίου.

Το MEGA συνεχίζει να ανταποδίδει τη θερμή υποδοχή που επιφύλαξαν οι θεατές στην φορτισμένη από μνήμες και συναισθήματα επαναλειτουργία της συχνότητάς του, φέρνοντας σε κάθε ελληνικό σπίτι μεγάλους και αγαπημένους καλλιτέχνες που δε θα είχαν εύκολα τη δυνατότητα να τους απολαύσουν ιδίως υπό τις παρούσες συνθήκες των απαραίτητων για την υγεία προφυλάξεων.

Μία άλλη καινοτομία αυτών των μουσικών εκπομπών, που αποτελεί και σημαντικό στοιχείο της επιτυχίας τους, είναι ότι δεν αναπαράγουν τον εαυτό τους. Κάθε μία από αυτές φέρει την προσωπική σφραγίδα του καλλιτέχνη, οικοδεσπότη που τη δημιουργεί εξασφαλίζοντας έτσι τη μοναδικότητα της και διατηρώντας αμείωτο το ενδιαφέρον και την προσμονή των θεατών.

Οι μουσικές Παρασκευές του MEGA - «Μένουμε στο σπίτι» με αγαπημένους καλλιτέχνες ήρθαν για να μείνουν και να μακροημερεύσουν «μετά από απαίτηση του κοινού»!

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!