Οι μουσικές βραδιές του MEGA έγιναν αγαπημένη συνήθεια του κοινού

Σαρώνουν οι μουσικές Παρασκευές - «Μένουμε στο σπίτι» με αγαπημένους καλλιτέχνες.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
26/05/2020
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μια εξαιρετική ιδέα που γεννήθηκε και πραγματοποιήθηκε εν μέσω καραντίνας, συνεχίζεται και μετά το τέλος του lockdown μετά από την πρωτόγνωρη ανταπόκριση του κοινού που τείνει να την «επιβάλει» ως μουσικό θεσμό.

Η αξία αυτών των προγραμμάτων με οικοδεσπότες σημαντικούς και δημοφιλείς ερμηνευτές είναι μεγάλη. Είναι μεγάλη γιατί σε μια πολύ δύσκολη συγκυρία κράτησαν συντροφιά στους έγκλειστους, τους διασκέδασαν, τους ενθάρρυναν και τους άνοιξαν ένα παράθυρο ελπίδας. Μας βοήθησαν να αντέξουμε!

Η προσφορά του Μεγάλου καναλιού στο κοινό του έγινε μέρος της κοινωνικής του ευθύνης.

Μια ανταπόδοση της θερμής υποδοχής που επιφύλαξαν οι θεατές στην φορτισμένη από μνήμες και συναισθήματα επαναλειτουργία της συχνότητάς που έγραψε σημαντική ιστορία στα τηλεοπτικά πράγματα της χώρας.

Σε μία εποχή που είναι απαγορευτικές οι μεγάλες συναθροίσεις, μεταξύ αυτών και οι συναυλίες με μεγάλο κοινό, η αξιέπαινη πρωτοβουλία του MEGA έρχεται να φέρει μεγάλους και αγαπημένους καλλιτέχνες μέσα σε κάθε ελληνικό σπίτι και να δώσει την ευκαιρία σε όλους χωρίς κανένα αποκλεισμό να τους απολαύσουν, να τραγουδήσουν μαζί τους και να ατενίσουν το μέλλον με αισιοδοξία.

Θυμίζουμε ότι οι σημαντικοί οικοδεσπότες της εκπομπής, κατά σειρά εμφάνισης έως τώρα είναι οι: Αντώνης Ρέμος, Άννα Βίσση, Γιώργος Νταλάρας, το συγκρότημα Μέλιssεs και η Νατάσα Θεοδωρίδου.

Οι ξεχωριστές συναυλίες της Παρασκευής θα συνεχιστούν, γεμάτες μουσική και τραγούδι. Μία νέα σταθερή και αγαπημένη συνήθεια για τους τηλεθεατές του Μεγάλου Καναλιού γεννήθηκε, με μοναδικές ερμηνείες, διασκέδαση αλλά και στιγμές συγκίνησης.

Αξιοσημείωτη είναι η αρτιότητα και η αξιοπρέπεια της παραγωγής των εκπομπών, η άριστη ποιότητα του ήχου και η υψηλή αισθητική των σκηνικών που δημιουργούν ιδανικές συνθήκες ακρόασης και θέασης.

Η σαρωτική θεαματικότητα όλων των εκπομπών του MEGA, «Μένουμε στο σπίτι» με αγαπημένους καλλιτέχνες, καθώς και τα χιλιάδες ενθουσιώδη μηνύματα του κοινού που δέχεται το κανάλι από όλο τον κόσμο είναι ένα μεγάλο κίνητρο για να συνεχιστεί και να μακροημερεύσει, όπως ευχόμαστε, αυτός ο νέος τηλεοπτικός, μουσικός θεσμός.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!