Ο Πειραιάς χθες και σήμερα στους 90,4 Fm

(AKOYΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ) Αφιερωμένη στον Πειραιά του χθες και του σήμερα ήταν η χθεσινή εκπομπή του Κώστα Μπαλαχούτη... 
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
05/03/2014

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Θανάσης Γιώγλου

«Ο Πειραιάς της καρδιάς μας" στο Κανάλι Ένα του Πειραιά, η οποία μεταδόθηκε μάλιστα μέσω web tv. Στο στούντιο παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του ΔΗΡΑΠ (Δημοτικό ραδιόφωνο Πειραιά), αντιδήμαρχος, ιατρός, Κυριάκος Μανωλάκος και ο δημοσιογράφος και Γενικός Διευθυντής του ΔΗΡΑΠ Νίκος Παρασκευάς. Βέροι Πειραιώτες και οι δύο και διακεκριμένοι επαγγελματίες με περγαμηνές στον τομέα τους, ξεδίπλωσαν τις αναμνήσεις τους από τη ζωή της πόλης, από τα παλαιότερα χρόνια, μέχρι σήμερα. Όπως ήταν επόμενο στην εκπομπή έγινε ιδιαίτερη αναφορά στον Πειραιώτη Γιώργο Κοινούση που γεννήθηκε στις 4 Μαρτίου του 1940. 

Οι εκπομπές του Κώστα Μπαλαχούτη διακρίνονται για την αμεσότητα, γνώση, έγκυρη, ευρηματική και έγκριτη ματιά τους, γι’ αυτό στο πρόσφατο παρελθόν τόσο στο Κόκκινο 105,5 όσο και στο Derti 98,6 είχαν κάνει τη «διαφορά» στην κατηγορία τους. Το ίδιο συμβαίνει εδώ και μερικούς μήνες στο Κανάλι Ένα του Πειραιά στους 90,4 Fm κάθε Τρίτη από τις 7 το απόγευμα έως και τις 9 το βράδυ. Την εκπομπή μπορείτε να ακούσετε και μέσω του διαδικτύου στη διεύθυνση www.kanaliena.gr  όπου πλέον έχετε τη δυνατότητα και της χρήσης του web tv ενώ αναμεταδίδεται σε επανάληψη και την Κυριακή στις 10 το βράδυ. 
Video

«O Πειραιάς χθες και σήμερα» στην εκπομπή του Κώστα Μπαλαχούτη «Ο Πειραιάς της καρδιάς μας» στο Κανάλι Ένα του Πειραιά (90,4 Fm) στις 4 Μαρτίου 2014.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!