Ο Μητροπάνος και οι μπαλάντες στον Μέντα 88

(ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ SPOT) 48 ώρες με τις μπαλάντες του Δημήτρη Μητροπάνου από τον Μέντα 88 και το ogdoo.gr.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Το Σάββατο 26 και την Κυριακή 27 Νοεμβρίου, στο «και μισή» κάθε ώρας, οι κλασικές μπαλάντες που σφράγισε με την ερμηνεία του ο Δημήτρης Μητροπάνος στον Μέντα 88 Fm.

Ένα ιδιαίτερο αφιέρωμα από τον Μέντα 88 και το ogdoo.gr για την ενότητα του Σαββατοκύριακου 48 ώρες, που μέσα σε σύντομο διάστημα έχει ξεχωρίσει και αγαπηθεί από το κοινό.

Τα κείμενα - παρλάτες επιμελείται ο συγγραφέας και διευθυντής του ogdoo.gr Κώστας Μπαλαχούτης, που μεταξύ άλλων επισημαίνει:

“Πέρασαν βαριά τεσσεράμισι χρόνια από τη φυγή του Δημήτρη Μητροπάνου. Άνθρωπος και καλλιτέχνης ξεχωριστός, ευλογημένος, εμπνευσμένος, σοβαρός, ταπεινός, γενναιόδωρος, με το δικό του τρόπο. Όσο κι αν θες δεν μπορείς να τον «προσπεράσεις». Είναι μεγάλο το «ανάστημα», πλατιά και βαριά η «σκιά» του. Είναι τα τραγούδια, οι ερμηνείες, οι στιγμές του που είναι και στιγμές μας, και μαζί τους θα πορευόμαστε για πάντα. Όσο υπάρχει Ελλάδα και Έλληνες και… ευαίσθητες καρδιές, αληθινές.”

Συντονιστείτε λοιπόν το Σαββατοκύριακο στον Μέντα 88 για να απολαύσετε 48 Ώρες με έναν ανεπανάληπτο ερμηνευτή, σε μπαλάντες σπουδαίων δημιουργών.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!