Ο Μελάς «κέρδισε» Βιτάλη και Ευτυχία

Νικητής στη μάχη του τηλεοπτικού Σαββατόβραδου
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Οι μουσικές εκπομπές, πληθαίνουν τον τελευταίο καιρό, γεγονός ευχάριστο, παρά τις όποιες ενστάσεις που ενδεχομένως να υπάρχουν… για τον «τρόπο» και χαρακτήρα τους.

Βέβαια Σαββαρόβραδο και prime time σημαίνει, πρωτίστως «διασκέδαση», όπως έχει «παγιωθεί» στο γενικότερο τηλεοπτικό τοπίο.

Στο «Στην Υγειά μας ρε παιδιά» πρώτο όνομα ήταν ο Ζαφείρης Μελάς και δίπλα του ο Αντύπας, σταθερή αξία στην «κατηγορία» του, και «μονιμάς» πια, έστω και αργά, της εκπομπής.

11,4% στο δυναμικό κοινό και 14,7% στο γενικό τα «ζαφειρένια» ποσοστά που δώσαν στο «Στην Υγειά μας» την πρωτοκαθεδρία. Βέβαια μιλάμε για μια «δρομολογημένη» εκπομπή, χάρις την πολύχρονη και έγκυρη παρουσία του Σπύρου Παπαδόπουλου. Πάντως ο Μελάς, ανεξαρτήτως ρεπερτορίου, είναι τραγουδισταράς.

Η ακριβή παρουσία της Ελένης Βιτάλη στο «Σπίτι με το Mega», μαζί με συνοδοιπόρους και δυνατές εκπλήξεις, σαν κι αυτή με τον Τάκη Σούκα απέφερε 7% και 8,5% αντίστοιχα.

Ωραίες εκπομπές -κάποιες δε πολύ δυνατές, καλή ώρα- με εξαιρετικό «δουλεμένο» ήχο, τραγούδια όμορφα, ερμηνείες, συμπράξεις, κι όταν αναφερόμαστε στην Βιτάλη, δεν υπάρχουν λόγια.

Και «Στα Τραγούδια Λέμε Ναι», «γίνεται δουλειά» με προσπάθειες για αφιερώματα σε σπουδαίες μορφές του τραγουδιού μας, αξιοποιώντας παράλληλα και στιγμές από το πολύτιμο αρχείο της ΕΡΤ. Η Ναταλία Δραγούμη, ο Μιχάλης Μαρίνος και όλο το staff της «παραγωγής» έχουν βρει το «βηματισμό» τους.

Το αφιέρωμα στην Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου με μπροστάρη τον Κώστα Μακεδόνα, μέτρησε 2,9 % στο δυναμικό κοινό και 7,6% στο γενικό.

Όλα αυτά, εν αναμονή της επόμενης Σαββατιάτικης αναμέτρησης.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!