Ο Γιάννης Λεμπέσης με τον Κώστα Μπαλαχούτη στους 90,4 Fm

(ΑΚΟΥΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ) Ανέκδοτα ντοκουμέντα με τον Γιώργο Κατσαρό (Θεολογίτη) και την Ιωάννα Γεωργακοπούλου ακούστηκαν…
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 


μεταξύ άλλων στην εκπομπή του Κώστα Μπαλαχούτη «Ο Πειραιάς της καρδιάς μας» στο Κανάλι Ένα του Πειραιά όπου καλεσμένος , ήταν ο Γιάννης Λεμπέσης, χθες Τρίτη 5 Φεβρουαρίου.

Ο πληθωρικός λαϊκός τραγουδοποιός αναφέρθηκε σε παλαιότερες συνεργασίες του με κορυφαίους τραγουδιστές του ρεμπέτικου και λαϊκού τραγουδιού, αλλά και στη νέα του δουλειά «Τα ίδια και χειρότερα», που επανακυκλοφόρησε πρόσφατα από το Ogdoo Music Group, με την προσθήκη ενός νέου τραγουδιού, αφού η πρώτη έκδοση, σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, εξαντλήθηκε.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσίασαν οι ανέκδοτες ηχογραφήσεις που ακούστηκαν από το αρχείο του Γιάννη Λεμπέση, από συνεργασίες του με τον αιωνόβιο τραγουδιστή του ρεμπέτικου Γιώργο Κατσαρό (Θεολογίτη) και την Ιωάννα Γεωργακοπούλου. Στο τέλος της συνέντευξης μάλιστα, ο Λεμπέσης έπαιξε τζουρά και τραγούδησε ζωντανά, κλείνοντας την εκπομπή με τον καλύτερο τρόπο. Δυο τυχεροί που τηλεφώνησαν στην εκπομπή, κέρδισαν τη νέα έκδοση της τελευταίας δισκογραφικής δουλειάς του Λεμπέση, με τίτλο «Τα ίδια και χειρότερα», υπογεγραμμένη από τον τραγουδιστή… Στο video έχετε την ευκαιρία να ακούσετε ολόκληρη τη συνέντευξη του Γιάννη Λεμπέση στον Κώστα Μπαλαχούτη.

Στο video που ακολουθεί: Συνέντευξη του Γιάννη Λεμπέση στο "Κανάλι Ένα" του Πειραιά, στους 90,4 Fm, στην εκπομπή του Κώστα Μπαλαχούτη "Ο Πειραιάς της καρδιάς μας". Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!