«Νύχτα Στάσου»: Τι νούμερα έκανε η πρεμιέρα της εκπομπής

(VIDEO) Ξεκίνημα με υποσχέσεις για τη νέα μουσική «σειρά» της ΕΡΤ1
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Τα νούμερα λένε συχνά πολλά αλλά μερικές φορές και… τίποτα. Έτσι τουλάχιστον υπογραμμίζει ο συνοδοιπόρος Κώστας Μπαλαχούτης σε πολλά άρθρα του.

Ο ίδιος εκτός από καλλιτεχνικός διευθυντής στο ogdoo.gr έχει και την καλλιτεχνική επιμέλεια στη νέα μουσική εκπομπή της ΕΡΤ1 με τίτλο «Νύχτα Στάσου» στην οποία «πρωταγωνιστού» ο Χρήστος Νικολόπουλος, η Μελίνα Ασλανίδου και η Λίνα Νικολακοπούλου.

Η πρεμιέρα της εκπομπής έγινε το Σάββατο 28 Οκτωβρίου στις 9 το βράδυ με ένα επίκαιρο αφιέρωμα στα τραγούδια του ΄40 και τη συμμετοχή ξεχωριστών ερμηνευτών και ηθοποιών, με προμετωπίδα τον Γιώργο Νταλάρα, ενώ συμμετείχε και ο ποιητής Τίτος Πατρίκιος.

Η «Νύχτα Στάσου» σημείωσε σχετικά υψηλά νούμερα με 11,1% στο γενικό σύνολο.

Την ίδια ώρα, στην ίδια κατηγορία, η δοκιμασμένη «Μουρμούρα» στον Alpha κατέγραφε 12,9% ενώ το «Πέφτει η νύχτα με… Ρυθμό» στον ΑΝΤ1 που ακολούθησε σημείωσε 7,2%, πάντα στο γενικό σύνολο.

Το σημαντικότερο όμως για τη «Νύχτα Στάσου» ήταν το γενικότερο «επίπεδο» της εκπομπής που δίνει βήμα και έκφραση στο καλό ελληνικό τραγούδι, παρουσιάζοντας στιγμές του με έγκυρο και αξιόλογο τρόπο.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!