Νύχτα Στάσου: Εκτάκτως την Πρωτοχρονιά

(VIDEO) Κυριακή 1 Ιανουαρίου στις 9 το βράδυ στην ΕΡΤ1
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
27/12/2023

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Νίκος Μπάτης
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η μουσική εκπομπή «Νύχτα Στάσου» υποδέχεται το Νέο Έτος με εκλεκτούς καλεσμένους, αγαπημένα πρόσωπα της ΕΡΤ από την ενημέρωση και την ψυχαγωγία, δημοφιλή τραγούδια, θερμές ευχές, πολύ κέφι και εκπλήξεις.

Η Μελίνα Ασλανίδου και ο Χρήστος Νικολόπουλος υποδέχονται την Πέγκυ Ζήνα που παρουσιάζει ένα εορταστικό, χορταστικό πρόγραμμα επιτυχιών.

Με την ευχή να «μας πάνε όλα πρίμα», η δημοφιλής τραγουδίστρια επιλέγει αγαπημένα τραγούδια και τα ερμηνεύει με την ξεχωριστή φωνή της: «Διώξε την πίκρα», «Μην ρωτάτε», «Δυστυχώς», «Μια γυναίκα μπορεί», «Σ΄ αναζητώ στη Σαλονίκη», «Κάτω απ’ το πουκάμισό μου», «Σώσε με».

Σ’ ένα χαριτωμένο στιγμιότυπο της εύθυμης βραδιάς, η Πέγκυ Ζήνα μοιράζεται με τον Ζερόμ Καλούτα το τραγούδι «Ο ωραίος και η ωραία» του Χρήστου Νικολόπουλου και της Τασούλας Θωμαΐδου.

Ο Κώστας Μπαλαχούτης, ιστορικός ερευνητής της εκπομπής, παραθέτει στοιχεία και δίνει πληροφορίες, για τα τραγούδια της εορταστικής βραδιάς.

Στην παρέα της εκπομπής, οι δημοσιογράφοι Γιώργος Κουβαράς, παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ1 και της εκπομπής «Στο Κέντρο», Χριστίνα Βίδου παρουσιάστρια της καθημερινής πρωινής ενημερωτικής εκπομπής «Συνδέσεις», Απόστολος Μαγγηριάδης παρουσιαστής των εκπομπών «Επίλογος» και «ΕΡΤ Τalks», Νίνα Κασιμάτη και Δημήτρης Κοτταρίδης, παρουσιαστές της εκπομπής «Σαββατοκύριακο από τις 6», Αντώνης Καλκαβούρας παρουσιαστής της αθλητικής εκπομπής «Τζάμπολ», η Τζένη Μελιτά παρουσιάστρια της καθημερινής ψυχαγωγικής εκπομπής «Πρωίαν σε Είδον», ο τραγουδιστής Ζερόμ Καλούτα παρουσιαστής της εκπομπής «Φτάσαμε», οι ηθοποιοί Ντορέττα Παπαδημητρίου και Πάνος Σταθακόπουλος από την κωμική σειρά «Στα Σύρματα», οι Αλέξανδρος Λογοθέτης, Νίκος Καραγιώργης, Νάνσυ Μπούκλη, Γιώργος Μιχαλάκης, Δημήτρης Ξανθόπουλος, Τάκης Σακελλαρίου από την «Παραλία», οι Στέργιος Αντούλας, Μιχάλης Αρτεμισιάδης, Κατερίνα Κρανίδη, Πωλίνα Μπέτση, Κάτια Νεκταρίου, Τίτος Πινακάς και Αλέξανδρος Τωμαδάκης από την βραβευμένη ψυχολογική σειρά μυστηρίου «Κάνε ότι κοιμάσαι».

Σύμβουλος Εκπομπής: Λίνα Νικολακοπούλου
Καλλιτεχνική Επιμέλεια: Κώστας Μπαλαχούτης
Σκηνοθεσία: Χρήστος Φασόης
Αρχισυνταξία: Μαρία Βλαχοπούλου
Δ/νση Παραγωγής ΕΡΤ: Άσπα Κουνδουροπούλου
Εξωτερικός Παραγωγός: Φάνης Συναδινός

Παρουσίαση: Μελίνα Ασλανίδου, Χρήστος Νικολόπουλος

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!