Κηδεία Φώφης Γεννηματά: Αλλάζουν το πρόγραμμά τους όλα τα κανάλια

Ματαιώνονται οι ψυχαγωγικές εκπομπές της Τετάρτης
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Με τροποποιημένο πρόγραμμα θα λειτουργήσουν την Τετάρτη μέχρι το απόγευμα οι τηλεοπτικοί σταθμοί λόγω της κηδείας της Φώφης Γεννηματά, με τις περισσότερες ψυχαγωγικές εκπομπές να ματαιώνονται.

Συγκεκριμένα:

Στην ΕΡΤ 1 στις 13.00 θα μεταδοθεί έκτακτη ενημερωτική εκπομπή και θα γίνει απευθείας σύνδεση με την Μητρόπολη Αθηνών, όπου θα γίνει το λαϊκό προσκύνημα, η εξόδιος ακολουθία και στη συνέχεια θα καλυφθεί τηλεοπτικά η κηδεία της Φώφης Γεννηματά. Η εκπομπή «Στούντιο 4» θα μετακινηθεί στις 16.30.

Η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο Mega δεν θα μεταδοθεί και την θέση της θα πάρει ειδική ενημερωτική εκπομπή.

Στο Star η εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα» θα ξεκινήσει μία ώρα νωρίτερα, στις 11 προκειμένου το δημοσιογραφικό team του σταθμού να βρίσκεται σε ζωντανή σύνδεση με την Μητρόπολη Αθηνών.

Στις 14.00 έχει προγραμματιστεί έκτακτη εκπομπή. Στον Alpha δεν θα μεταδοθεί η εκπομπή «Style me up» και λίγο πριν τη 1 ο σταθμός θα συνδεθεί απευθείας με την Μητρόπολη Αθηνών.

Η ενημερωτική ροή θα συνεχιστεί ως την έναρξη της εκπομπής της Τατιάνας Στεφανίδου, η οποία και θα πάρει την σκυτάλη για την συνέχεια της κάλυψης.

Στον ΣΚΑΪ ματαιώνεται το «Love it» και προγραμματίζεται συνεχής ενημερωτική ροή για την κάλυψη της κηδείας της Φώφης Γεννηματά. Ανάλογες αλλαγές θα γίνουν και στον ΑΝΤ1 και στο OPEN.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!