Η Μάγισσα: Θεοφανώ και Σπήλιος είναι αδέρφια!

(VIDEO) Τι θα δείτε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Οι ανατροπές καλά κρατούν στην «Μάγισσα» που έχει καταφέρει να κερδίσει το ενδιαφέρον μεγάλης μερίδας του τηλεοπτικού κοινού.

Η σειρά του ΑΝΤ1 δίνει τη δική της «μάχη» στην τηλεθέαση της prime time και συχνά κλέβει τις εντυπώσεις.

Αναλυτικότερα:

Στα πρώτα επεισόδια της σειράς «Η μάγισσα», η μητέρα της Θεοφανώς, η Αναχίτ, κρυβόταν σε σπηλιά κυνηγημένη από εκείνους που ήθελαν να κάνουν κακό στην ίδια και στο νεογέννητο μωρό της. Η Αγάθη με τον Μανώλη την είχαν εντοπίσει τυχαία και είχαν σοκαριστεί όταν είδαν τα νεκρά πουλιά γύρω από το βρέφος.

Η Θεοφανώ μέσα από ένα όραμα της αποκαλύπτονται πως οι Γερακάρηδες κρύβοται πίσω από τον θάνατό της. Γιατί όμως οι Γερακάρηδες να βγάλουν από τη μέση την Αναχίτ;

Σε πρόσφατα επεισόδιο, ο Μισέλ βρίσκει σ’ ένα από τα σεντούκια τού πατέρα τού Σπήλιου, κομμένα ξυλαράκια ενωμένα μεταξύ τους, σαν αυτά που είχε η Αναχίτ όταν ήθελε να κάνει τα μαγικά της. Μαζί με αυτά βρίσκει κι ένα γράμμα όπου ο Σκλαβούνος ζητάει από την Κυπριανή επιπλέον στοιχεία για την Αναχίτ προκειμένου να την εντοπίσει, όπως η ίδια η Γερακάρισα του ζήτησε.

Αυτές οι λεπτομέρειες βάζουν σε σκέψη τον Μισέλ, ενώ με τον ερχομό της Κυπριανής στον πύργο των Γερακάρηδων θα βγει η αποκάλυψη πως ο πατέρας του Σπήλιου διατηρούσε κρυφό δεσμό με την Αναχίτ και μάλιστα εκείνη γέννησε και το παιδί του! Κανείς δεν γνωρίζει τι απέγινε αυτό το παιδί και ούτε φυσικά πως είναι η ίδια η Θεοφανώ! Η Κυπριανή μαθαίνοντας την απιστία του άντρα της, αλλά και τη γέννηση του νόθου παιδιού του, τρελαίνεται από ζήλια και βάζει τον Σκλαβούνο να βρει την Αναχίτ και το μωρό για να τους σκοτώσει. Και μπορεί το μωρό να σώθηκε από την Αγάθη, όμως την ίδια τύχη δεν είχε και η Αναχίτ!

Γι’ αυτό το λόγο η Κυπριανή φοράει για λίγο καιρό μαύρα μετά τον θάνατό του και θα παντρευτεί τον Σκλαβούνο, με τον οποίο όλα αυτά τα χρόνια είχαν μόνο φιλικές σχέσεις. Ο Σπήλιος που δεν γνωρίζει για το παρελθόν της οικογένειάς του, πιστεύει πως η μητέρα του τον ντρόπιασε με τις πράξεις της και τη διώχνει. Όμως ο ερχομός της τώρα, για να το γλιτώσει από τη μανία των Τούρκων, θα κάνουν μάνα και γιο να ανοίξουν τα χαρτιά τους.

Όταν ο Σπήλιος μάθει πως έχει μια αδελφή, χωρίς να γνωρίζει πως αυτή είναι η Θεοφανώ, το δουλικό των Λασκαραίων, όπως την αποκαλεί θα κινήσει γη και ουρανό για τον εντοπισμό της. Μέχρι να φτάσει στη Θεοφανώ, όμως, θα περάσει μεγάλο διάστημα.

Όταν συμβελι αυτό θα αλλάξουν οι ισορροπίες.

Η Θεοφανώ θα είναι πια μια Γερακάρη και αυτό θα την κάνει να φύγει από τον πύργο των Λασκαραίων, αλλά και να απομακρυνθεί από τον Μάρκο.

Ή μήπως η εξέλιξη αυτή θα τους κάνει να μπορέσουν να απολαύσουν ελεύθεροι τον έρωτά τους αφού θα ανήκουν πια στην ίδια κοινωνική θέση;

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!