Η Λουκίλα Καρρέρ «σκιαγραφεί» τον Μίμη Πλέσσα

Η δημοσιογράφος και σύντροφος του Μίμη Πλέσσα Λουκίλα Καρρέρ, προσκεκλημένη του Γιάννη Τζουανόπουλου στο Β’ Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Το «πορτραίτο» του Μίμη Πλέσσα, και όχι μόνο, θα σκιαγραφήσει η δημοσιογράφος, ραδιοφωνική παραγωγός, στιχουργός και παρουσιάστρια Λουκίλα Καρρέρ. Άλλωστε κανείς δεν ξέρει καλύτερα από εκείνη τον άνθρωπό της! Είναι χαρακτηριστικές οι δηλώσεις αγάπης και ευγνωμοσύνης του Μίμη Πλέσσα σε εκείνη, αλλά και η «αντίστροφη» πορεία τους.

Όλα αυτά και άλλα ιδιαίτερα θα έχετε την ευκαιρία να ακούσετε στο Β’ Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας 103,7 την Παρασκευή προς Σάββατο ξημέρωμα 12-2 στην εκπομπή του Γιάννη Τζουανόπουλου «Το Λαϊκό τραγούδι». Παράλληλα η εκπομπή μεταδίδεται και 3-5 το ξημέρωμα Παρασκευή προς Σάββατο και την επομένη Σάββατο προς Κυριακή την ίδια ώρα από τη Φωνή της Ελλάδας μέσα από την πλατφόρμα που ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο.

Να σημειωθεί πως κατά την διάρκειά της, θα παρέμβει ζωντανά και ο ίδιος ο Μίμης Πλέσσας.

Ο Γιάννης Τζουανόπουλος, διαλεκτός άνθρωπος του τραγουδιού, δημιουργός αλλά και ηθοποιός, έχει χρίσει με τη διαδρομή του όλα αυτά τα χρόνια δεσμούς φιλίας και αλληλοεκτίμησης με τους καλλιτέχνες, γι’ αυτό και η εκπομπή του -όπως πάντα- αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!