Ένα Τραγούδι Ακόμα: Οι καλεσμένοι της Παρασκευής 6 Μαΐου

(VIDEO) Ποιους υποδέχεται ο Γιώργος Θεοφάνους
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
«Ένα Τραγούδι Ακόμα», την Παρασκευή 6 Μαΐου στις 20:00 στο OPEN

Ο Γιώργος Θεοφάνους υποδέχεται τον διεθνούς φήμης σολίστ και συνθέτη, Στέφανο Κορκολή. Μαζί τους η Σοφία Μανουσάκη και ο Γιώργος Καραδήμος.

O Στέφανος Κορκολής, ο πηγαίος συνθέτης, ενορχηστρωτής και πιανίστας ερμηνεύει τις επιτυχίες του, και αυτές που έχουμε ακούσει από τον ίδιο, αλλά και αυτές που έχει γράψει για άλλους σπουδαίους καλλιτέχνες. Ένας από αυτούς είναι και ο μεγάλος Δημήτρης Μητροπάνος, με τον Στέφανο Κορκολή να συγκινείται όταν θυμάται τις όμορφες στιγμές τους μέσα στο στούντιο ηχογράφησης και τις μοναδικές μουσικές τους συναντήσεις.

Στην παρέα τους έρχεται η ταλαντούχα Σοφία Μανουσάκη, η οποία παρόλο το νεαρό της ηλικίας της, έχει ήδη συνεργαστεί με σπουδαίους δημιουργούς της ελληνικής δισκογραφίας. Μας μιλάει για τον Μίκη Θεοδωράκη και μοιράζεται μαζί μας μία άγνωστη στιγμή από τη συνεργασία τους.

Στη συνέχεια ο Γιώργος Καραδήμος ερμηνεύει μαζί με τη Σοφία Μανουσάκη τραγούδια του Μίμη Πλέσσα, του Γιάννη Σπανού και του Μίκη Θεοδωράκη. Ο τραγουδιστής, συνθέτης και στιχουργός παρουσιάζει και το νέο του τραγούδι «Είναι αγκαλιές».

Ακόμη ο Γιώργος Θεοφάνους υποδέχεται ένα νέο ταλέντο, τη Barbara Argyrou. H Barbara είναι 19 ετών, έχει λάβει μέρος σε μουσικά talent shows, όπως το «America΄s Got Τalent» και την αποκαλούν «Ελληνίδα Billie Eilish». Το πρώτο της τραγούδι έχει ανέβει ήδη στις παγκόσμιες λίστες του Spotify σε διάφορες χώρες.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!