«Δυνατά»: Οι καλεσμένοι του Μαραβέγια για την Παρασκευή 15/10

(VIDEO & PHOTOS) Μουσική, μαθήματα χορού, αποκαλυπτικές συζητήσεις μεταξύ φίλων και όχι μόνο.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Τι μπορεί να συμβεί το βράδυ της Παρασκευής 15 Οκτωβρίου 2021, στις 23:00, στην ΕΡΤ1, όταν ο Κωστής Μαραβέγιας συναντά τον Θανάση Αλευρά, την Κατερίνα Παπουτσάκη, τον Λάκη Παπαδόπουλο, τον Δημήτρη Μοθωναίο και τις αδερφές Φεργαδιώτη;

Τίποτα λιγότερο από μία βραδιά, που θα περιλαμβάνει πολλή μουσική, μαθήματα χορού, ερμηνείες αγαπημένων τραγουδιών, αποκαλυπτικές συζητήσεις μεταξύ φίλων και όχι μόνο.

Ο Κωστής Μαραβέγιας αφήνει άφωνο τον Θανάση Αλευρά με ένα δώρο-έκπληξη που τον ταξιδεύει στα εφηβικά του χρόνια.

Ο τελευταίος, αφού αποκαλύψει τις πρώτες του αταξίες, ανταποδίδει προσφέροντας μαθήματα χορού με κλακέτες. Ταυτόχρονα συναγωνίζονται σε μουσικές γνώσεις πάντα με τη βοήθεια του κοινού.
alDYNATA 3 scaled
Η Κατερίνα Παπουτσάκη, πέφτει «θύμα» των αγαπημένων φίλων και του συζύγου της, που την «αναγκάζουν» σε ευτράπελες αποκαλύψεις.

Απτόητη ξεπερνά τα «εμπόδια» και χαρίζει εξαιρετικές ερμηνείες.
papDYNATA 5 scaled
Ο Δημήτρης Μοθωναίος, επιστρατεύοντας μια απόχη, επιμένει και πετυχαίνει τον σκοπό του, που δεν είναι άλλος από το να τραγουδήσει επιτέλους με την μπάντα του Μαραβέγια και να διαπρέψει ως τραγουδιστής.
DYNATA 8 scaled
«Άσε με να μπω» φωνάζει ο Λάκης Παπαδόπουλος στον Κωστή Μαραβέγια. Οι «πόρτες» ανοίγουν, η μπάντα κουρδίζει και ο Λάκης Παπαδόπουλος μάς κερνά αγαπημένα τραγούδια μιας νοσταλγικής ροκ εποχής αλλά με σημερινό νεύρο.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη, ακούγοντας τον Λάκη, επιστρέφει στο πλατό για να τραγουδήσει μαζί του και με τον Κωστή Μαραβέγια, προσφέροντάς μιαμοναδική σύμπραξη.
DYNATA 7 scaled
Για το τέλος οι βελούδινες φωνές της Ηλιάνας και της Αναστασία Φεργαδιώτη, συνοδευόμενες από ούτι, θυμίζουν τον πλούτο και την ομορφιά της μουσικής μας παράδοσης.
DYNATA 1 scaled
Όλα αυτά στο τρίτο επεισόδιο της μουσικής, ψυχαγωγικής εκπομπής της ΕΡΤ «Δυνατά» με τον Κωστή Μαραβέγια, την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου, στις 23:00.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!