Δυνατά: Οι καλεσμένοι της Παρασκευής 11 Μαρτίου

(VIDEO) Ποιους υποδέχεται ο Κωστής Μαραβέγιας στις 10 το βράδυ στην ΕΡΤ1
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Η Νατάσσα Μποφίλιου με την εκρηκτική παρουσία και τη σπουδαία ερμηνεία της έρχεται στη σκηνή του «Δυνατά» παρέα με τον επιστήθιο φίλο και χρόνια συνεργάτη της, Θέμη Καραμουρατίδη.

Η ερμηνεύτρια με το συνθέτη στο πιάνο χαρίζουν ξεχωριστές μουσικές στιγμές, θυμούνται ιστορίες από τα παλιά, μιλούν για τη φιλία τους που κρατάει γερά πολλά χρόνια τώρα, τα όνειρά τους, τα πιστεύω τους και στους δύσκολους καιρούς που περνάει η ανθρωπότητα αφήνουν ένα μήνυμα αισιοδοξίας για τις μέρες του φωτός που θα έρθουν!

Ο Κωστής Μαραβέγιας έχει ετοιμάσει και μια έκπληξη στην αγαπημένη του φίλη και συνάδελφο. Ο καλλίφωνος πατέρας της Νίκος Μποφίλιος εμφανίζεται στη σκηνή και τραγουδούν παρέα κάτι αγαπημένο που έχει μεγάλη συναισθηματική αξία γι’ αυτούς.

Την παρέα συμπληρώνει το συγκρότημα «Σουαρέ». Οι φωνές όλων, ο ήχος του μπουζουκιού, το ακορντεόν του Κωστή Μαραβέγια και το μπαγλαμαδάκι, συνθέτουν ένα μοναδικό παρεΐστικο σκηνικό.

Τη βραδιά συνεχίζουν με τις όμορφες ερμηνείες τους η Βερόνικα Δαβάκη και η Αυγερινή Γάτση ενώ μιλούν για τη θεατρική παράσταση όπου πρωταγωνιστούν, που είναι βασισμένη στη ζωή και στο έργο της μεγάλης Ελληνίδας τραγουδίστριας Μαρίκας Νίνου.

Τέλος, η Ελένη Αράπογλου, έρχεται από τη μητρόπολη της μουσικής, τη Νέα Υόρκη, για να ταξιδέψει τους ακροατές σε μονοπάτια της Λατινικής Αμερικής, της τζαζ και των προσωπικών της συνθέσεων.

«Δυνατά» με τον Κωστή Μαραβέγια, κάθε Παρασκευή, στις 22:00, στην ΕΡΤ1. Η εκπομπή μεταδίδεται σε επανάληψη κάθε Κυριακή στις 23:30.

Παρουσίαση: Κωστής Μαραβέγιας
Σκηνοθεσία: Γιώργος Μουκάνης
Executive producer: Βίκυ Λάσκαρη
Αρχισυνταξία: Χριστίνα Κατσαντώνη
Ανάπτυξη περιεχομένου: Κωστής Μαραβέγιας
Οργάνωση παραγωγής: Δημήτρης Γκάνος
Δημοσιογραφική επιμέλεια: Τίνα Καραφίνα
Δημιουργική ομάδα: Νίκος Τσάικος, Βάσω Τσιμάρα, Νίκος Μαραβέγιας
Υπεύθυνος κοινού: Γιάννης Παναρίτης
Σκηνοθετική επιμέλεια εξωτερικών γυρισμάτων-σενάριο: Κωστής Μαραβέγιας
Σκηνογραφία: Γιούλικα Βεκρή
Σχεδιασμός ήχου-Ηχοληψία: Νίκος Αγγλούπας
Διεύθυνση φωτογραφίας: Θέμης Μερτύρης
Εκτέλεση παραγωγής: B & G PRODUCTIONS

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!