Δημήτρης Υφαντής και Θανάσης Σκαργιώτης στη «Μουσική Κιβωτό» των Ιωαννίνων

(ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ) Δυο ξεχωριστοί τραγουδοποιοί στην εκπομπή του Αλέξη Λιόλη στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Ιωαννίνων
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
«Χίλια αύριο» με... «μπερδέματα»

Δυο συντοπίτες του, τραγουδοποιούς φιλοξένησε την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου ο Αλέξης Λιόλης, στη «Μουσική Κιβωτό» του, που μεταδίδεται καθημερινά από το Δημοτικό Ραδιόφωνο Ιωαννίνων.

Στο πρώτο μέρος της εκπομπής ο Αλέξης Λιόλης συνομίλησε τηλεφωνικά με τον Δημήτρη Υφαντή, με κύρια αφορμή την κυκλοφορία από το Ogdoo Music Group του καινούργιου του τραγουδιού με τίτλο «Χίλια αύριο» σε μουσική και στίχους του ίδιου.

Στο δεύτερο μέρος της «Κιβωτού» ο Αλέξης Λιόλης φιλοξένησε (τηλεφωνικά) τον τραγουδοποιό Θανάση Σκαργιώτη, με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του τραγουδιού με τίτλο «Μπερδέματα» σε στίχους, μουσική, που τραγουδά ο ίδιος με την Πολυξένη Καράκογλου, το οποίο αποτελεί τον προάγγελο του δεύτερου προσωπικού δίσκου του καλλιτέχνη, που θα κυκλοφορήσει σύντομα από το Ogdoo Music Group με τίτλο «Της χαραυγής το αχ».

Αξίζει να αναφέρουμε πως στο τέλος της εκπομπής έγινε ιδιαίτερη αναφορά στο Ogdoo Music Group και στο Ogdoo.gr και στην προσφορά τους στο ελληνικό τραγούδι την τελευταία δεκαετία.

Στο video μπορείτε να ακούσετε ολόκληρη την εκπομπή.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!