Αφιέρωμα στον «ανάδελφο» καλλιτέχνη Χάρρυ Κλυνν

Το οφειλόμενο ραδιοφωνικό αφιέρωμα στον καλλιτέχνη που ξεκίνησε το ταξίδι του από την Καλαμαριά για τα «σοκάκια των αθανάτων».
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

«Δοξάστε με» με «Κλασικά ηχογραφημένα»


Την Κυριακή 3 Ιουνίου από τις 10 μέχρι τις 12 το μεσημέρι, η εκπομπή «Εγώ, δεν έχω βγάλει το... ωδείο», που επιμελείται και παρουσιάζει ο υπογράφων στο Εθελοντικό Ραδιόφωνο του Δήμου Θεσσαλονίκης 100,6 fm, θα είναι αφιερωμένη στον Χάρρυ Κλυνν. Τον σπουδαίο καλλιτέχνη που στις 21 του Μάη έφυγε από τη ζωή, αλλά όχι από τις καρδιές μας.

Στη δίωρη διάρκεια της εκπομπής θα ακουστούν αποσπάσματα από το σύνολο της προσωπικής δισκογραφίας και των συμμετοχών του Χάρρυ Κλυνν από το 1978 μέχρι το 2002, μαζί με επιλεγμένα, ανέκδοτα αποσπάσματα από θεατρικές παραστάσεις, συνεντεύξεις και τραγούδια του…

Η εκπομπή θα μεταδοθεί εκτάκτως την Κυριακή το πρωί και όχι στην κανονική της ώρα την Τετάρτη το βράδυ, λόγω της συμμετοχής του σταθμού στην 24ωρη απεργία των ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ.

Μπορείτε να ακούσετε διαδικτυακά την εκπομπή στο web radio του Εθελοντικού Ραδιοφώνου του Δήμου Θεσσαλονίκης, ή στο live24.gr.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!