Αφιέρωμα στο Νίκο Ξυλούρη στο Όγδοο Radio

Την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου από τον Κώστα Μπαλαχούτη
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Το Ogdoo Radio τιμά τη μνήμη του Νίκου Ξυλούρη.

Ο Κώστας Μπαλαχούτης παρουσιάζει ένα μουσικό αφιέρωμα στον Αρχάγελο της Κρήτης που έφυγε από τη ζωή στις 8 Φεβρουαρίου του 1980, στις 4 το πρωί, σε ηλικία «σκάρτα» 44 ετών.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο συγγραφέας και μουσικός παραγωγός:

«Ο Νίκος Ξυλούρης είναι ίσως ο μόνος ερμηνευτής που ενώ ξεκίνησε την πορεία του και αναδείχτηκε ως πρωταγωνιστής στο χώρο του καθαρά παραδοσιακού τραγουδιού, κατάφερε να διαφοροποιηθεί από τους ομότεχνούς του, περνώντας σε λόγιες συνεργασίες και έντεχνες διαδρομές που έδρεψαν δάφνες καθολικής αναγνώρισης και αποδοχής».

Όλα αυτά μαζί με άλλα ξεχωριστά, αυτήν την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2024, 8 με 9, το βράδυ, στην εκπομπή του Κώστα Μπαλαχούτη «Αυτή η γη έχει φωνή».

Γιατί η διαφορά του Όγδοο Radio από τα άλλα διαδικτυακά ραδιόφωνα είναι ότι πρόκειται για ένα ραδιόφωνο με καταξιωμένους παραγωγούς των FM.

Συντονιστείτε λοιπόν.

Το Όγδοο Radio ακούγεται σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης, μπαίνοντας στο ogdoo.gr και κλικάροντας το banner (πάνω δεξιά στη κεντρική σελίδα αλλά και σε ευδιάκριτη θέση σε όποιο θέμα κι αν ανοίξετε) καθώς και μέσα απ’ την πλατφόρμα live24.gr.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του σταθμού καθώς και τις ώρες που κάνει «παιχνίδι» ο κάθε παραγωγός.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!