Αφιέρωμα στο Μανώλη Λιδάκη και τα καινούρια του στο Όγδοο Radio

Την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου από τον Κώστα Μπαλαχούτη
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
28 Φεβρουαρίου γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης ο Μανώλης Λιδάκης.

Ο Κώστας Μπαλαχούτης παρουσιάζει ένα μουσικό αφιέρωμα στον πηγαίο ερμηνευτή, ανήμερα των γενεθλίων του, στο Όγδοο Radio και στην εκπομπή του «Αυτή η γη έχει φωνή».

Μάλιστα θα ακουστούν και τραγούδια από τη νέα δισκογραφική εργασία του Μανώλη Λιδάκη «Κυρίες…τα σέβη μου» που θα κυκλοφορήσει το επόμενο διάστημα με επανεκτελέσεις του σε τραγούδια που έχουν πει μεγάλες κυρίες του ελληνικού τραγουδιού.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο Κώστας Μπαλαχούτης:

«Ο Μανώλης Λιδάκης είναι ερμηνευτής με δική του ταυτότητα, ύφος, διάβα, μετερίζι. Στο μέταλλό του, την αισθητική και τις επιλογές του παντρεύονται με εντελώς προσωπικό αντάμωμα το λαϊκό με το έντεχνο».
bali_low-res.jpg
Κώστας Μπαλαχούτης - Μανώλης Λιδάκης (φωτογραφία: Κίκα Ρόκα)

Συντονιστείτε λοιπόν την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου, 8 με 9, το βράδυ, στην εκπομπή του Κώστα Μπαλαχούτη «Αυτή η γη έχει φωνή».

Γιατί η διαφορά του Όγδοο Radio από τα άλλα διαδικτυακά ραδιόφωνα είναι ότι πρόκειται για ένα ραδιόφωνο με καταξιωμένους παραγωγούς των FM.

Το Όγδοο Radio ακούγεται σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης, μπαίνοντας στο ogdoo.gr και κλικάροντας το banner (πάνω δεξιά στη κεντρική σελίδα αλλά και σε ευδιάκριτη θέση σε όποιο θέμα κι αν ανοίξετε) καθώς και μέσα απ’ την πλατφόρμα live24.gr.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του σταθμού καθώς και τις ώρες που κάνει «παιχνίδι» ο κάθε παραγωγός.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!