40 χρόνια Λίνα Νικολακοπούλου στην ΕΡΑσπορ

Η στιχουργός «κάνει παιχνίδι μόνη της» και μιλάει για το ποδόσφαιρο και τη σωτηρία της ψυχής.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Η Λίνα Νικολακοπούλου είναι το κεντρικό πρόσωπο της εκπομπής του Τάσου Επιτρόπου «Κάνε παιχνίδι μόνος σου» τη Δευτέρα το βράδυ (8/2, 22:00-24:00) στην ΕΡΑσπορ 101,8.

Αφορμή για το «κάλεσμα» η 40χρονη δισκογραφική διαδρομή της σπουδαίας στιχουργού.

Η Λίνα Νικολακοπούλου φανατική ποδοσφαιρόφιλη, θα «κάνει παιχνίδι» για πρώτη φορά στην ΕΡΑσπορ. Τι λέει για τη σωτηρία της ψυχής (που είναι πολύ μεγάλο πράγμα), τις καρδιές (που γίνονται) παλιοσίδερα, για τον έρωτα που σαν ηφαίστειο ξυπνά, για τα ατελείωτα χαράματα, για τους δύσκολους καιρούς, τα δι’ ευχών της ψυχής, για τα δρώμενα στο ελληνικό πεντάγραμμο, τους νέους, την κρίση, τη μοναξιά του ταξιδιώτη και πολλά άλλα…

Άλλωστε με το «Κάνε παιχνίδι μόνος σου» ηθοποιοί, τραγουδιστές, συνθέτες, ποιητές, μουσικοί παραγωγοί, διανοούμενοι, επιστήμονες, δημοσιογράφοι, αθλητές, προπονητές έχουν τη δική τους εκπομπή στο δημόσιο αθλητικό ραδιόφωνο! Φορούν τα ακουστικά, παίρνουν το μικρόφωνο, επιλέγουν τα τραγούδια και μέσα από αυτά παρουσιάζουν «έργα και ημέρες» της ζωής και της καριέρας τους. Μαζί τους, σε δεύτερο ρόλο, ο Τάσος Επιτρόπου.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!