Ζωή Παπαδοπούλου: Η ανάρτηση για μαθήτριά της που χάθηκε στα Τέμπη

Το συγκινητικό αντίο με ένα τραγούδι από τη φωνή της 22χρονης Αγάπης
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Η 22χρονη Αγάπη Τσακλίδου ήταν ανάμεσα στα 57 αδικοχαμένα θύματα της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη, το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου. Την περασμένη Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου η Αγάπη θα είχε την γιορτή της. Η δασκάλα φωνητικής της και γνωστή ερμηνεύτρια Ζωή Παπαδοπούλου την τίμησε με έναν τρόπο που προκαλεί ρίγη συγκίνησης. 

Επέλεξε ένα βίντεο, στο οποίο ακούγεται η αγγελική φωνή της 22χρονης να ερμηνεύει το τραγούδι «Μινοράκι» του Αλκίνοου Ιωαννίδη και της Χάρις Αλεξίου «ντυμένο» από φωτογραφίες της νεαρής φοιτήτριας, για να της στείλει το δικό της μήνυμα.

Το βίντεο συνοδεύεται κι από λόγια αγάπης γραμμένα από την ίδια την τραγουδίστρια προς την μαθήτρια της στη φωνητική:

«Αυτό το φανταστικό πλάσμα γιορτάζει σήμερα! Γιορτάζει το υπέροχο όνομα της το τόσο αντιπροσωπευτικό στον σπάνιο χαρακτήρα της.. Αγάπη Τσακλίδου . Πέρασαν ήδη 6 μήνες που έχασε τόσο άδικα και βάρβαρα τη ζωή της στα Τέμπη. Η φωνή της όπως την ακούτε σε αυτό το βίντεο που φανταστείτε είναι ηχογραφημένη απλά στο κινητό για τα μαθήματα μας, αγγελική ζεστή σαν να την ξέρεις από πάντα.. Είχε πολλά να ζήσει να δει να χαρίσει με την ομορφιά της ψυχής της και το ταλέντο της! Να μην την ξεχάσουμε και να μην ξεχάσουμε!!!!”.

H 22χρονη Αγάπη Τσακλίδου ήταν η μοναχοκόρη των καθηγητών Βιολογίας και Μαθηματικού του ΑΠΘ, Γιώργου Τσακλίδη και της Ελένης Βασάρα. Ήταν φοιτήτρια του τμήματος Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών του ΑΠΘ και λάτρευε το τραγούδι.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!