Βοηθάμε ένα σχολείο – Αλλάζουμε τον κόσμο

Ανοιχτό κάλεσμα για την υποστήριξη της εκπαίδευσης, χωρίς φυλές, σύνορα και διακρίσεις.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Το Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014 από τις 12:00 έως τις 19:00, η πρωτοβουλία «Δεν Ξεχνάμε» δίνει ραντεβού με τους συμπολίτες της έξω από το μετρό Κεραμεικός στο Γκάζι και συγκεντρώνει τρόφιμα και σχολικά είδη για την υποστήριξη των παιδιών του «Κέντρου Αρρούπε – Be the Miracle».

Το κέντρο αυτό βρίσκεται στις ξεχασμένες από το κράτος περιοχές της πόλης, κάπου ανάμεσα στο σταθμό Λαρίσης και την πλατεία Βικτωρίας (Μιχαήλ Βόδα 28 & Σμύρνης 27) και υποδέχεται παιδιά που αντιμετωπίζουν σοβαρά κοινωνικά, οικογενειακά και οικονομικά προβλήματα. Τα παιδιά αυτά φροντίζονται, σιτίζονται, επιμορφώνονται και μετά με την βοήθεια εθελοντών διαβάζουν τα μαθήματα τους. Όπως λένε οι ίδιοι: «Η όλη προσπάθεια έχει ως σκοπό να καταλάβουν τα παιδιά ότι δεν είναι κακό να είσαι διαφορετικός και ότι η γνώση, τα όνειρα και οι αξίες είναι ίδια για όλους. Πολλοί λένε ότι δεν υπάρχουν θαύματα, εμείς απλά τους λέμε πως είμαστε τα θαύματα....»

Για την υποστήριξη της λειτουργίας του σχολείου το Σάββατο στο Γκάζι συγκεντρώνουμε:
Τρόφιμα: Κυρίως μακράς διαρκείας. Μακαρόνια, ρύζι, όσπρια. Δεκτά γίνονται επίσης σε μικρότερες ποσότητες λάδι, τυρί, κρέας, ψαροκροκέτες, λαχανικά και φρούτα.
Σχολικά είδη: Τετράδια, μολύβια, κυρομπογιές, Α4 κόλλες, μαρκαδόρους κα.

Το Σάββατο στις 18 Οκτώβρη συγκεντρώνουμε κάτι παραπάνω από τρόφιμα και σχολικά. Συγκεντρώνουμε ελπίδα για μια καλύτερη κοινωνία με ίσες ευκαιρίες για όλους. Η συγκέντρωση αυτή θα διανθιστεί με μουσικά και καλλιτεχνικά δρώμενα, γνωστών και αγνώστων καλλιτεχνών. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή απορία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας διαδικτυακά στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!