Το τελευταίο χειροκρότημα στον Βασίλη Καρρά

Ποιοι διάσημοι δίνουν το «παρών» - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το Κοκκινοχώρι Καβάλας
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
27/12/2023

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στην γενέτειρα του στο Κοκκινοχώρι Καβάλας γράφεται σήμερα ο επίλογος για τον μεγάλο λαϊκό ερμηνευτή Βασίλη Καρρά, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών την παραμονή των Χριστουγέννων.

Το «παρών» στον Ιερό Ναό Αγίου Νέστορος δίνουν από το πρωί πάρα πολλοί φίλοι που αγάπησαν τη βαριά και γεμάτη από συναίσθημα φωνή του.

Λίγο πριν από τις 10 το πρωί, στην εκκλησία έφτασε και ο αδελφός του αγαπημένου τραγουδιστή.

Μετά το τρισάγιο, η σορός θα μεταφερθεί στα κοιμητήρια με τη συνοδεία της φιλαρμονικής «Απόλλων Ροδολίβους».

Ανάμεσα στο πλήθος κόσμου που βρίσκεται στο Κοκκινοχώρι Καβάλας βρίσκονται αρκετοί επώνυμοι.

ρεμος.jpg

Η Πάολα, που συνεργάστηκε για χρόνια με τον Βασίλη Καρρά έφτασε συγκινημένη στον τόπο καταγωγής του καλλιτέχνη συνοδευόυμενη από τον πρώην συζύγο και πατέρα του παιδιού της Φώτη Ζογλοπίτη, αλλά και τον νυν σύντροφό της.

παολα.jpg

Στο Κοκκινοχώρι έφτασε και ο Αντώνης Ρέμος που ήταν για χρόνια φίλος του Βασίλη Καρρά, ενώ το «παρών» δίνουν και οι Σάκης Αρσενίου, Χρήστος Μενιδιάτης.

«Αφήνει μεγάλη παρακαταθήκη όχι μόνο ως τραγουδιστής αλλά και ως άνθρωπος, είχα την τύχη να γνωρίσω και τις δύο πλευρές», είπε ο Χρήστος Μενιδιάτης.



Στην Καβάλα έφτασε και ο Νίκος Οικονόπουλος που ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος.

«Συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους δικούς του ανθρώπους. Εμείς δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τον Βασίλη, θα τον τραγουδήσουμε και θα είμαστε οι άνθρωποι που θα μεταφέρουμε τα τραγούδια του στις επόμενες γενιές».

«Δεν το έχω πολύ καλά γιατί είμαι πολύ συγκινημένος. Όπως ξέρετε και εγώ κατάγομαι από εδώ. Με τον Βασίλη ήμασταν οικογένεια. Η οικογένειά του είναι και οικογένειά μου. Ο κόσμος που ήρθε στο τελευταίο αντίο του Βασίλη, τα λέει όλα. Είχαν ανάγκη όλοι να τον αποχαιρετήσουν. Αγαπήθηκε ως καλλιτέχνης και λατρεύτηκε ως άνθρωπος. Καλό του ταξίδι. Εμείς θα τον αγαπάμε και θα τον τιμούμε πάντα», είπε από την πλευρά του ο Νίκος Βέρτης.

πλουτ.jpg

Επίσης ο Γιάννης Πλούταρχος, ο Γιώργος Κακοσαίος, ο Φοίβος, ο Φίλιππος Πλιάτσικας, ο Χρήστος Δάντης και άλλα κορυφαία ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής βρίσκονται εκεί για τον Βασίλη Καρρά.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!