Το ευχαριστώ του Χίτλερ στη Μέρκελ

(ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΚΙΤΣΟ) O Γερμανός σχεδιαστής μόδας, Καρλ Λάγκερφελντ, πιο αιχμηρός από ποτέ, σε ρόλο γελοιογράφου.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ο διάσημος Γερμανός σχεδιαστής μόδας, Καρλ Λάγκερφελντ εδώ και μερικά χρόνια παρουσιάζει γελοιογραφίες του στο μηνιαίο περιοδικό της εφημερίδας «Frankfurter Allgemeine Zeitung» οι οποίες συζητιούνται αρκετά.

Αυτή τη φορά επιστρέφει με ένα έργο του που ήδη έχει προκαλέσει ποικίλα σχόλια.

Ο Λάγκερφελντ επικρίνει την Άνγκελα Μέρκελ για την απόφασή της να επιτρέψει σε περισσότερους από ένα εκατομμύριο πρόσφυγες να εισέλθουν στη χώρα από το 2015, με αποτέλεσμα, σήμερα, ένα ακροδεξιό κόμμα κα κατέχει σημαντικό αριθμό εδρών στο γερμανικό Κοινοβούλιο για πρώτη φορά μετά από πενήντα χρόνια.

Το σκίτσο του Λάγκερφελντ θα δημοσιευτεί αύριο, αλλά έχει γίνει ήδη γνωστό μέσα από δημοσίευμα του WWD.

Σε αυτό εμφανίζεται ο Αδόλφος Χίτλερ να λέει στη Μέρκελ: «Σε ευχαριστώ πολύ που επέτρεψες ακούσια στους απογόνους μου να εκπροσωπηθούν στο Κοινοβούλιο» ενώ την ίδια ώρα η Άνγκελα Μέρκελ σε έξαλλη κατάσταση αναρωτιέται: «Τι έχω κάνει»;

Ο Λάγκερφελντ ο οποίος μεγάλωσε στη Γερμανία υπό την κυριαρχία του ναζιστικού κόμματος του Χίτλερ. δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Ντρέπομαι για τη Γερμανία. Είμαι εκτός εαυτού για την άνοδο του δεξιού λαϊκισμού στη Γερμανία. Ήλπιζα ότι κάτι τέτοιο δεν θα ξανασυμβεί ποτέ στη ζωή μου»
karl_-_0.jpg

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!