Την Πέμπτη τελικά η κηδεία του Αντώνη Βαρδή

Είναι επιθυμία του Αντώνη Βαρδή, αντί στεφάνων, τα χρήματα να δοθούν προς ενίσχυση των σκοπών της οργάνωσης «Ο Άλλος Άνθρωπος»
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
που φροντίζει να παρέχει γεύματα σε ανθρώπους άστεγους.

Ο αριθμός λογαριασμού της Οργάνωσης είναι: Τράπεζα Εurobank αρ. 0026.0294.88.0200608548. Η κηδεία του Αντώνη Βαρδή θα γίνει στις 4 Σεπτεμβρίου, θα υπάρξει αντίστοιχη ενημέρωση. Σας ευχαριστούμε για την συμπαράσταση και την κατανόηση.

Αυτά αναφέρει ο Γιάννης Βαρδής και στέλνει το μήνυμά του: «Ό,τι κ να πω είναι λίγο κ τόσο μικρό στο μεγαλείο της ψυχής σου. Ήσουν ο καλύτερος φίλος, ο καλύτερος πατέρας, το στήριγμά μου σε οτιδήποτε έκανα, ο αόρατος κ ορατός παρατηρητής μου, η αδυναμία μου, η ζωή μου, ο άνθρωπός μου. Μου δίδαξες τον τρόπο σου, το σκεπτικό σου, το φιλότιμο κ την αγάπη που είχες για όλους, το να μη κρατώ κακία σε κανέναν γιατί κανείς δεν το αξίζει. Μου δίδαξες επίσης το χάρισμα να επεξεργάζομαι το κάθε τι που συμβαίνει, να μη βιάζομαι σε αποφάσεις, να κάνω αργές κ σταθερές κινήσεις σε οτιδήποτε στη ζωή μου, μου δίδαξες να συγχωρώ, να μαθαίνω μέσα απ’ τη σιωπή. Μου δίδαξες σε στιγμές πόνου πως να με ηρεμείς ακόμα κ εκείνες τις δύσκολες στιγμές με ένα σου χαμόγελο. είσαι πλέον ο άγγελός μου κ σε κουβαλάω μέσα μου γιατί είμαι αυτό που ήθελες, είμαι... εσύ, με όσα ελαττώματα κ αν κουβαλούσες, όπως έλεγες! Είσαι ο θεός μου... σ’ αγαπώ»!

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!