Στον τελικό ο Στέφανος Τσιτσιπάς

Πήρε το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό ο Έλληνας τενίστας.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
11/06/2021

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κέρδισε με 3-2 σετ, σε ένα συγκλονιστικό αγώνα, τον γερμανό Αλεξάντερ Ζβέρεφ κερδίζοντας μία θέση στον μεγάλο τελικό του Roland Garros.

Η ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΘΛΗΤΩΝ

Τσιτσιπάς και Ζβέρεφ είχαν αναμετρηθεί επτά φορές συνολικά, με τον Στέφανο να έχει το προβάδισμα με 5-2 στις νίκες. Μετά τη σημερινή νίκη ο Έλληνας τενίστας έφτασε τις 6 απέναντι στον Γερμανό, με τη νίκη αυτή να είναι ίσως η πιο σημαντική.

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΠΡΟΣ ΤΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ

Ο Στέφανος, σε μία από τις καλύτερές του σεζόν στο χώμα, απέκλεισε στον πρώτο γύρο του Γαλλικού Όπεν τον Γάλλο Ζερεμί Σαρντί με 3-0 σετ. Στον δεύτερο γύρο απέκλεισε τον Μαρτίνεθ με 3-0 σετ εξίσου, ενώ στον τρίτο γύρο τον Αμερικανό Τζόν Ίσνερ με 3-1 σετ. Στη συνέχεια απέκλεισε τον Πάμπλο Καρένιο Μπούστα στον τέταρτο γύρο με 3-0 σετ. Η πιο μεγάλη νίκη του Στέφανου ήρθε στα προημιτελικά εκεί όπου άφησε εκτός το νούμερο 2 της παγκόσμιας κατάταξης, Ντανίλ Μεντβέντεφ, με 3-0 σετ. Σήμερα ο Έλληνας τενίστας επικράτησε στα ημιτελικά, έναντι του Ζβέρεφ που βρίσκεται στο νούμερο 6, με 3-2 σετ.

ΜΕ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ Η ΝΑΔΑΛ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, θα κληθεί να αντιμετωπίσει στον τελικό του Γαλλικού Όπεν έναν εκ των Ναδάλ - Τζόκοβιτς οι οποίοι αναμετρώνται στον δεύτερο ημιτελικό.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!