Στον εισαγγελέα ο Σπύρος Μπιμπίλας

Κλήθηκε να καταθέσει
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Κώστας Σπυρόπουλος διευρύνει την έρευνα που ξεκίνησε, μετά τις δύο μηνύσεις που κατατέθηκαν σε βάρος επιφανούς ηθοποιού και σκηνοθέτη για αδικήματα κατά της γενετήσιας ελευθερίας και κάλεσε τη Δευτέρα το πρωί ως μάρτυρα τον πρόεδρο του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών Σπύρο Μπιμπίλα.

Ο εισαγγελέας θα ζητήσει από τον μάρτυρα να του γνωστοποιήσει επίσημα, υπό την θεσμική ιδιότητα που κατέχει, όσες καταγγελίες έχουν παραληφθεί από το Σωματείο Ηθοποιών για πράξεις που παραμένουν ενεργές ποινικά, δηλαδή δεν έχουν παραγραφεί, προκειμένου να ερευνηθούν από τη Δικαιοσύνη. 

Η κατάθεση του κ.Μπιμπίλα θεωρείται κομβική για την εξέλιξη της εισαγγελικής έρευνας, καθώς λόγω της θεσμικής του ιδιότητας έχει γνώση των καταγγελιών που έχουν φτάσει στο σωματείο και αφορούν τόσο τους μηνυόμενους όσο και άλλα πρόσωπα από τον καλλιτεχνικό χώρο.

Ουσιαστικά, με την κατάθεση του Σπύρου Μπιμπίλα η έρευνα της εισαγγελίας μπορεί να διευρυνθεί και προς άλλα πρόσωπα και για άλλα αδικήματα, εφόσον βεβαίως οι καταγγέλλοντες εμμείνουν ενώπιον του εισαγγελέα στις καταγγελίες τους και εισφέρουν στοιχεία που να μπορούν να στοιχειοθετήσουν ποινικώς κολάσιμες πράξεις.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!