Στον εισαγγελέα μετά την ομολογία ο πιλότος

Ελληνική υπόθεση Πιστόριους
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
18/06/2021

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Γιάννης Μακρής
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στον εισαγγελέα μεταφέρεται ο 32χρονος πιλότος, ο οποίος την Πέμπτη μετά από μία πολύωρη κατάθεση τελικά ομολόγησε ότι ήταν ο ίδιος που δολοφήνησε την 20χρονη σύζυγό του Καρολάιν στα Γλυκά Νερά και συνελήφθη.

Σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία. Το πιο πιθανό πάντως είναι η υπεράσπισή του να ζητήσει προθεσμία προκειμένου να μελετήσει τον ογκώδη φάκελο, προκειμένου να απολογηθεί πιθανώς την επόμενη εβδομάδα.

O 32χρονος πιλότος, ομολόγησε μετά από μαραθώνια ανάκριση και είπε στους αστυνομικούς ότι σκότωσε την άτυχη κοπέλα, πάνω στα νεύρα του, μετά από ένα διαπληκτισμό τους, το μοιραίο βράδυ, ενώ πρόσθεσε πως δεν είχε συνεργό.

37 μέρες μετά η στυγερή δολοφονία που συνοδεύτηκε από τη σκηνοθεσία σκηνικού ληστείας, ο 32χρονος ισχυρίστηκε ότι αυτό που τον ένοιαζε ήταν το μωρό τους και για αυτό δεν ομολόγησε νωρίτερα, μετέδωσε το ΑΠΕ -ΜΠΕ.

Την ελληνική version της υπόθεσης του αθλητή Πιστόριους, είπε ότι βλέπουμε στην Ελλάδα ο πρόεδρος των αστυνομικών Ν/Α Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης, μιλώντας στο ΣΚΑΙ.

Όπως είπε ο Γ. Καλλιακμάνης, οι αστυνομικοί που μπήκαν στο σπίτι της δολοφονίας στα Γλυκά Νερά τον Μάιο, του αποκάλυψαν από τη πρώτη στιγμή πως είχαν την αίσθηση ότι ο δράστης είναι ο σύζυγος και σύμφωνα με την εμπειρία τους, πολύ σπάνια η πρώτη εντύπωση των συναδέλφων του είναι λανθασμένη.

Πιο συγκεκριμένα τόνισε ότι «οι αστυνομικοί είδαν ένα σπίτι που ήταν πολύ 'ψαγμένο'. Όταν μπαίνουν διαρρήκτες αδειάζουν τα πάντα. Οι αστυνομικοί είδαν ψυχρότητα όταν τον έλυσαν τον κατηγορούμενο πιλότο, από μεριάς του«, είπε ο πρόεδρος Αστυνομικών Ν/Α Αττικής και συνέχισε: «Ο δράστης υποτίθεται δεν γνώριζε και ρώτησε αν η Κάρολάιν είναι νεκρή; Είπε δυο λόγια και μετά πήρε το παιδί στην αγκαλιά».

Για τον φόνο του σκύλου, ο Γ. Καλλιακμάνης σχολίασε πως είναι είναι σίγουρος ότι τον σκότωσε ο πιλότος. «Ο σκύλος ήταν δεμένος, κρεμασμένης στη κουπαστή. Πώς ένας σκύλος που βρίσκεται μέσα στο σπίτι έχει λουρί;».

Μάλιστα ο πρόεδρος των Αστυνομικών Ν/Α Αττικής υπογράμμισε ότι το σπίτι δεν θύμιζε διάρρηξη. «Τα ρούχα της ντουλάπας ήταν ριγμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να φανεί πως ήταν ληστεία. Τους είπε ο πιλότος ότι τα χρήματα ήταν στο κουτί του επιτραπέζιου Monopoly και οι υποτιθέμενοι δράστες ανοίξαν μόνο το επιτραπέζιο;».

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!