Στην ανακρίτρια με κατηγορίες βιασμού ο Δημήτρης Λιγνάδης

«Αρνείται όλες τις κατηγορίες»
Στην ανακρίτρια με κατηγορίες βιασμού ο Δημήτρης Λιγνάδης ΑΠΕ-ΜΠΕ
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
21/02/2021

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Γιάννης Μακρής
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στα δικαστήρια της Ευελπίδων και ενώπιον ανακριτή οδηγήθηκε το πρωί της Κυριακής ο ηθοποιός-σκηνοθέτης που συνελήφθη χθες το βράδυ στην ΓΑΔΑ, όπου μετέβη αυτοβούλως, μετά την έκδοση εντάλματος σύλληψης σε βάρος του για την κατηγορία του βιασμού κατά συρροή.

Την Τετάρτη θα επανέλθει στην Ευελπίδων, κατηγορούμενος για βαριές πράξεις σεξουαλικής βίας, μετά από προθεσμία που ζήτησε και έλαβε για την απολογία του.

Η διαδικασία ενώπιον των δικαστικών αρχών πλέον εκκίνησε για τον καλλιτέχνη ο οποίος αφού απολογηθεί για την κατηγορία του βιασμού κατά συρροή θα αναμένει την απόφαση Ανακρίτριας και Εισαγγελέα που θα κρίνουν με βάση τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά πράξεων και δράσης αν θα οδηγηθεί ή όχι στην φυλακή ως ύποπτος φυγής ή ως ύποπτος διάπραξης νέων αδικημάτων.

Λίγο μετά τη σύλληψη του κ. Λιγνάδη, το Σάββατο το βράδυ, ο δικηγόρος του Νίκος Γεωργουλέας ανάφερε πως ο εντολέας του «αρνείται όλες τις κατηγορίες».

Όπως είπε, «ο κύριος Λιγνάδης είναι ένας άνθρωπος έντιμος, ειλικρινής», ο οποίος έθεσε εαυτόν αμέσως στη διάθεση των αρχών. «Όταν εκδόθηκε το ένταλμα παρουσιαστήκαμε αμέσως», ανέφερε ο δικηγόρος του σκηνοθέτη, προσθέτοντας ότι εξ αρχής ο εντολέας του «έχει δηλώσει σε όλη αυτή την ιστορία ότι δεν υπάρχει κάποιο θέμα, ούτε να κρυφτεί ούτε να διαφύγει».

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!