Στη ΜΕΘ ο Γιώργος Τράγκας

Σύγχιση αν έχει διασωληνωθεί ή όχι
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Σωτηρία μπήκε ο Γιώργος Τράγκας ενώ στην ίδια κλινική νοσηλεύεται και η σύζυγός του Μαρία επίσης με κορονοιό.

Ο Γιωργος Τράγκας εισήχθη στο νοσοκομείο λόγω επιδείνωσης της κατάστασής του.

Ο κ. Τράγκας πάσχει από σακχαρώδη διαβήτη για τον οποίο ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή, ενώ δεν έχει εμβολιαστεί για τη νόσο Covid-19.

Σύμφωνα με όσα έγραψε ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος του Γ. Τράγκα:

«Ο πρόεδρος του Κ.ΕΛ.ΑΝ., Γιώργος Τράγκας, παραμένει στη ΜΕΘ του νοσοκομείου "Σωτηρία" και υποστηρίζεται μόνο με οξυγόνο. Η πορεία της υγείας του κρίνεται ικανοποιητική».

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι αρχικά είχε ανακοινώσει με ανάρτηση που αργότερα έσβησε ότι ο Γιώργος Τράγκας είναι διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση.

Ωστόσο νωρίτερα σήμερα ο ίδιος είχε ενημερώσει με ανάρτησή του στο Twitter ότι ο Γιώργος Τράγκας βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση και διασωληνωμένος:

«Ο #Γιωργος_Τραγκας τελικά χρειάστηκε να διασωληνωθεί. Η μάχη που πλέον καλείται να δώσει είναι ιδιαίτερα κρίσιμη και εξαιρετικά σκληρή! Μέχρι σήμερα έχει αποδείξει ότι βρίσκει πάντα τον τρόπο για να βγαίνει, ακόμη κι από τέτοιες μάχες, ΝΙΚΗΤΗΣ. Έτσι ευχόμαστε να γίνει και τώρα!»

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!