Στα βήματα του «Ρεμπέτικου στη Θεσσαλονίκη»

Το μπουζούκι, οι δερβίσηδες, οι πρόσφυγες, οι μαχαλόμαγκες, το Γεντί Κουλέ και άλλα πολλά σε μια ρεμπέτικη βόλτα στη Σαλονίκη και στο χρόνο.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ξεναγός ο αρχαιολόγος Τάσος Παπαδόπουλος σε ένα από τα θεματικά Thessaloniki Walking Tour που διοργανώνεται την Κυριακή 22 Νοεμβρίου.

Rebetico Walking Tour


Οι μέρες που πέρασε στην Θεσσαλονίκη ο Βαμβακάρης, ο Βασίλης Τσιτσάνης, ο Κατσαρός και οι απίστευτες εμπειρίες του στον κόσμο, τα στέκια στην πόλη και οι περιπέτειες αλλά και οι έρωτες των ανθρώπων της πόλης όπως αποτυπώθηκαν σε στίχους. Μια βόλτα -αφήγηση που συνδέει σημεία, στενά στην Άνω Πόλη, πλατείες, φυλακές ακόμη και έναν τάφο στην Ευαγγελίστρια με το ρεμπέτικο.

Η διαδρομή της Κυριακής ξεκινά στις 11 το πρωί από το Γεντί Κουλέ και ολοκληρώνεται τρεις ώρες αργότερα στο καφενείο «Αλάμπρα» με ζωντανή μουσική από τον Τζώνυ και τον Νικόλα, ποτό και μεζέ.

Info


Thessaloniki Walking Tours
Κυριακή 22 Νοεμβρίου
«Το ρεμπέτικο στην Θεσσαλονίκη»
Σημείο Συνάντησης: Γεντί Κουλέ (είσοδος)
Ώρα: 11πμ

Συμμετοχή: 15 ευρώ και 12 εκπτωτικό (στην τιμή συμπεριλαμβάνεται το ποτό και ο μεζές).

Πληροφορίες / Κρατήσεις: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. τηλ: 6978186900

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!