Σκλαβενίτης: Τώρα delivery σε 27 περιοχές της Αττικής με το e-food

Επεκτείνεται γρήγορα η συνεργασία
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
16/04/2020

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Γιάννης Μακρής
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μέσα σε τρεις εβδομάδες η συνεργασία των σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης και της πλατφόρμας του e-food που ξεκίνησε στο περιστέρι, έχει επεκταθεί σε 27 περιοχές του λεκανοπεδίου της Αθήνας.

Την δυνατότητα να κάνουν ηλεκτρονικά τις παραγγελίες τους στον Σκλαβενίτη μέσω της πλατφόρμας της e-food έχουν τώρα κάτοικοι που διαμένουν σε Περιστέρι, Κερατσίνι, Σπάτα, Αγ. Δημήτριος, Χαϊδάρι, Αμπελόκηποι, Ηλιούπολη, Άλιμος, Ίλιον, Χαλάνδρι, Σταθμός Λαρίσης, Δραπετσώνα, Μελίσσια, Γλυφάδα, Αιγάλεω, Νέα Χαλκηδόνα, Ψυχικό, Άγιος Στέφανος, Παλαιό Φάληρο, Καλλιθέα, Μαρούσι, Πειραιάς, Νέα Ιωνία, Άγιος Ιωάννης Ρέντη, Βάρη, Καματερό, Καμίνια. Όπως αναφέρεται σε ενημέρωση από τις δύο εταιρείες θα προστίθενται καθημερινά και νέες περιοχές.

Η πληρωμή γίνεται αποκλειστικά μόνο online με την χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας και αφορά παραγγελίες άνω των 30 ευρώ. Η διανομή είναι δωρεάν και αν παραγγελία πραγματοποιηθεί πριν από τις 4 το απόγευμα η παράδοση θα γίνεται την ίδια ημέρα. Στην περίπτωση που αυτή πραγματοποιηθεί μετά από το συγκεκριμένο χρονικό όριο η παράδοση θα γίνεται την επόμενη. Η επιλογή σε κωδικούς ξεπερνάει τα 2.500 προϊόντα.

Η συνεργασία της Σκλαβενίτη με το e-food είναι η δεύτερη κίνηση που πραγματοποιεί η αλυσίδα σούπερ μάρκετ στο ηλεκτρονικό εμπόριο. Πριν από λίγους μήνες είχε προχωρήσει στην εξαγορά του ηλεκτρονικού καταστήματος της caremarket.gr.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!