Radio Gold δύο ταχυτήτων με εκπλήξεις από αυτό το Σαββατοκύριακο

Η φωνή του Mast ξανά ζωντανά στα ερτζιανά.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Η φωνή του Mast θα ακουστεί ξανά ζωντανά στα ερτζιανά μετά από καιρό, αλλά και ιντερνετικά καθώς το Radio Gold επιστρέφει από αυτό το Σαββατοκύριακο στο ραδιόφωνο ως ένθετο του σταθμού Ελλάδα 94.3 Fm

O Νίκος Μαστοράκης εκτός του Radio Gold δημιούργησε και το Radio Gold 2 για να καλύψει τις αδυναμίες όλου του ακροατηρίου του παίζοντας 60s, αλλά και 50s, ενώ το Radio Gold θα παίζει κυρίως classic rock.

Ο ίδιος αναφέρει : «Δυο ραδιόφωνα για να σας φτιάχνουν τη διάθεση με ταξίδι στο παρελθόν. Από τα πρωτα rock'n'roll μέχρι τα πιο hard rock των 80s, για να κλείσετε έξω από το σπίτι τον καταιγισμό κακών ειδήσεων και να στηρίξετε το συναίσθημα και το χαμόγελο. Όταν εμείς λέμε "καλό μήνα," δεν είναι μόνον ευχή, το κάνουμε και χειροπιαστή πραγματικότητα.

Πωλ Άνκα. Νηλ Σεντάκα. Φρανκ Σινάτρα. Πλάττερς. Φόρμιγξ. Τζούνιορς. Τσαρμς. Αντριάνο Τσελεντάνο. Σέρτζιο Έντριγκο. Τσακάτσας. Μπομπ Ντίλαν. Αρίθα Φράνκλιν. Μπητλς. Ρόλλινγκ Στόουνς. Άνιμαλς. Ανταμό. Μπητς Μπόυς. Μπη Τζης. Έλβις Πρέσλεϋ. Αν αυτά τα ονόματα δεν σας λένε κάτι, ΜΗΝ ακούσετε Radio Gold 2. Αλλιώς θα τα βρείτε μαζί με άλλα 120 αστέρια της ποπ μουσικής, στον παράδεισο των oldies, το Radio Gold 2. Kαι μάλιστα με ειδική επεξεργασία ήχου, που δίνει νέα ζωή και "όγκο" στα παλιά 45άρια».

Την Κυριακή το πρωί στις 10 και για τρεις ολόκληρες ώρες ο Νίκος Μαστοράκης θα είναι στο μικρόφωνο του Radio Gold με κάπου 40 special requests αποκλειστικά φίλων του FB που φτιάχνουν το μουσικό μέρος του πρώτου Mast-X, στο Radio Gold Weekend στους 94,3 Fm. Για τρεις ώρες, πρωταγωνιστούν οι επιλογές των ακροατών άλλα και μια πολύ ενδιαφέρουσα κουβέντα με τον Βασίλη Μπακόπουλο, κιθαρίστα των Forminx που αποκαλύπτει ότι τον Βαγγέλη τον γνώρισε όταν εκείνος ήταν ακόμη αμούστακος, παιδί 15χρονο, θυμάται τις φάρσες του γκρουπ και τις μυθικές πια συναυλίες τους.

Επίσης σ’ ένα κουίζ που έχει ετοιμάσει ο νικητής θα πάρει ένα συλλεκτικό βινύλιο!

Μετά από το Νίκο Μαστοράκη ακολουθεί ένα 4ωρο πρόγραμμα με guest DJs, φίλων του Mast από το FB τους Τόνυ Ιωάννου και Άλεξ Ηλιάδη που καλύπτουν για την Κυριακή αυτή και τον χρόνο του Γιάννη Ηλίδη που έχει ένα ψιλοκρυωματάκι είναι... καραντίνα.

Το Mast-X επαναλαμβάνεται στις 10 το βράδυ για όσους δεν μπορέσουν να το ακούσουν το πρωί.

Επίσης το Radio Gold εκπέμπει και ιντερνετικά στη γνωστή διεύθυνσή του www.radiogoldies.gr
Radio Gold 2
«Με ένα κλικ εχετε στο PC, το laptop, το κινητό σας τα superhits των sixties μαζί με λατινοαμερικάνικα, ιταλικά, γαλλικά μέχρι και Greek Pop. To νέο σας παλιό ραδιόφωνο που θα σας ενθουσιάσει με τον πλούσιο ήχο των παλιών, μονοφωνικών 45αριών που έπαιζαν στο φτωχό ηλεκτρόφωνο. Με τέτοιο ήχο δεν τα έχετε ξανακούσει. Click Away Music».

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!