Πέθανε η θρυλική Ματούλα του Κολωνακίου

«Ήταν επτά μέρες νεκρή μόνη στο σπίτι»
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Πέθανε σε ηλικία 76 ετών θρυλική Ματούλα του Κολωνακίου. Η δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή μέσω των social media, ενώ οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως η Ματούλα έχει φύγει από τη ζωή εδώ και επτά μέρες. 

Το άψυχο σώμα της βρέθηκε σήμερα στο σπίτι της στον Πεδίον του Άρεως.

Η δυσάρεστη είδηση έγινε αρχικά γνωστή μέσα από το προφίλ στο facebook του δημοσιογράφου Ανδρέα Κουβελογιάννη ο οποίος έγραψε χαρακτηριστικά:

«Είνα αλήθεια…. Πέθανε δυστυχώς η Ματούλα... Πριν λίγο ήρθαν και την πήρανε… Ήταν επτά μέρες νεκρή – μόνη – της στο σπίτι της… Ο γιος της το έμαθε; Ποια ήταν η Ματούλα -για όσους δεν τη γνωρίζουν- άλλη στιγμή θα γράψω… Τώρα θα κάνουν πάρτι ο Τόλης, η Ζωίτσα, ο Ζαμπέτας και τόσοι άλλοι που θα είναι πάλι μαζί…».

Στην συνέχεια, την είδηση επιβεβαίωσε ο καλός της φίλος και δημοσιογράφος Νίκος Νικόλιζας ο οποίος έκανε λόγο για ένα κεφάλαιο που κλείνει.

«Εγώ έτσι θα σε θυμάμαι πάντα. Χαμογελαστή Ματούλα μου. Έφυγες πικραμένη αλλά και γεμάτη. Δεν μπόρεσα τελευταία φορά να σε βοηθήσω για το σπίτι που έψαχνες. Θα μείνεις πάντα το φιλαράκι μου. Καλή αντάμωση. Ένα ακόμα κεφάλαιο κλείνει για μένα!».

Η Ματούλα του Κολωνακίου συνέδεσε το όνομα της με την εποχή των ’60 και των ’70.  Υπήρξε είδωλο στο καλλιτεχνικό στερέωμα και βρέθηκε στο πλευρό μεγάλων προσωπικοτήτων όπως ο Αριστοτέλης Ωνάσης, ο Ανδρέας Μπάρκουλης, η Ζωή Λάσκαρη και ο Τόλης Βοσκόπουλος, αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα υγείας.

Πριν από μερικούς μήνες, η ίδια ζητούσε βοήθεια προκειμένου να βρει στέγη, καθώς είχε λάβει ένταλμα έξωσης από το σπίτι της στον Ευαγγελισμό.

Σε μια από τις τελευταίες της συνεντεύξεις, η «Ματούλα του Κολωνακίου» είχε μιλήσει στην στην Espresso για την περιπέτειά της με τα ναρκωτικά: «Εμπειρίες γέμιζα τη ζωή μου, γι’ αυτό και μπόρεσα και βγήκα από αυτό το λούκι. Και είμαι περήφανη που λέω τις εμπειρίες μου σε παιδιά που είναι σε αυτό τον δρόμο και προσπαθώ να τους πάω στον κανονικό. Και στα παιδιά αυτά τούς λέω: «Εκεί που είσαι ήμουνα και εδώ που είμαι θέλω να έρθεις, γιατί είναι η ζωή».

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!