Πατέρας Δημουλά προς Τσιάρτα: Ο γιος μου δεν αισθάνεται λιγότερο άντρας από εσάς

Η πληρωμένη απάντηση από τον πατέρα του χορευτή Στέφανου Δημουλά
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
«Για σένα και πριγκίπισσα γίνομαι» έγραφε η λεζάντα της φωτογραφίας στο προχθεσινό μήνυμα της ΑΒ Βασιλόπουλος για την Γιορτή του Πατέρα. Στην φωτογραφία η κόρη έχει στολίσει τα μαλλιά του μπαμπά με χρωματιστά αξεσουάρ, τον έχει μακιγιάρει και τον φιλάει τρυφερά.

Παρ’όλα αυτά μια τόσο γλυκιά και τρυφερή φωτογραφία προκάλεσε πολλές αντιδράσεις με ομοφοβικό χαρακτήρα. Μια τέτοια αντίδραση είχε και ο πρώην ποδοσφαιριστής Βασίλης Τσιάρτας, θεωρώντας χυδαία και απαξιωτική την εικόνα του πατέρα.

Προφανώς οι αρνητικές αντιδράσεις στο σχόλιό του ήταν πολλές αλλά την πιο όμορφη ίσως απάντηση την έδωσε ο πατέρας του χορευτή Στέφανου Δημουλά, Νεοπτόλεμος Δημουλάς.

«Αγαπητέ κ. Τσιάρτα, με αφορμή την οργή που σας προκάλεσε μία διαφήμιση των σούπερ μάρκετ ΑΒ για την παγκόσμια ημέρα του πατέρα, θα ήθελα να σας αφιερώσω την φωτογραφία με τον γιο μου Στέφανο, όπως δημοσιεύθηκε στο εξώφυλλο του μεγαλύτερου ΛΟΑΤΚΙ περιοδικού της Μεγάλης Βρετανίας, το Attitude Magazine, για τη στήριξη του Pride κινήματος 2019.»

«Όπως λέει και ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ, ένα εξώφυλλο, το οποίο βρίσκεται κορνιζαρισμένο σε πολλούς τοίχους στο σπίτι μας και το οποίο γκρέμισε πολλούς περισσότερους τοίχους ανασφάλειας μέσα του. ΥΓ.: Εγώ, σε αντίθεση μ'εσάς, από δω και στο εξής, θα κάνω τα ψώνια μου μόνο στη συγκεκριμένη αλυσίδα σούπερ μάρκετ ΥΓ.: Σας διαβεβαιώ πως ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ δεν αισθάνεται λιγότερο άντρας από εσάς. ΥΓ.: Αν και φαίνεστε ανεπίδεκτος μαθήσεως, σας διαβεβαιώ, επίσης, πως η σεξουαλική προτίμηση δεν είναι ανωμαλία».



Ο Έλληνας χορευτής και χορογράφος Στέφανος Δημουλάς κάνει καριέρα στο εξωτερικό και πέρυσι είχε φωτογραφηθεί με τον πατέρα του για το εξώφυλλο του LGBTQ βρετανικού περιοδικού Attitude.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!