Οργή του πρώην συζύγου της Θεοδωρίδου: Μηνύσεις σε όσους έγραψαν για την κόρη του

Τι δήλωσε ο ίδιος και ο δικηγόρος του
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Σε τηλεοπτική εκπομπή ο επιχειρηματίας Τάκης Μπέτας, πρώην σύζυγος της Νατάσας Θεοδωρίδου, έκανε δηλώσεις για τα όσα γράφτηκαν τα τελευταία 24ωρα για την κόρη του Χριστιάνα Μπέτα.

Δημοσιεύματα ανέφεραν πως η κόρη του και κόρη της γνωστής τραγουδίστριας επιστρέφοντας από το Λονδίνο και ενώ έπρεπε να μπει σε καραντίνα έκανε πάρτι. Μάλιστα, στα δημοσιεύματα αναφερόταν πως διέσπειρε τον κορωνοϊό.

Ο πατέρας της Χριστιάνας Μπέτα, Τάκης Μπέτας μίλησε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και ζήτησε να μεταφερθούν τα εξής: «Είμαι εξοργισμένος. Σκοπός της ζωής μου πλέον είναι να αποκαταστήσω τη φήμη του παιδιού μου. Όσοι έγραψαν ψευδείς ειδήσεις θα μηνυθούν, δεν υπάρχει ούτε ίχνος αλήθειας σε όσα έχουν γραφτεί για την Χριστιάνα».

Νωρίτερα ο νόμιμος εκπρόσωπος του κυρίου Τάκη Μπέτα και της κόρης του Χριστιάνας, κύριος Βαγγέλης Ζαμπίτης ανέφερε σχετικά με την υπόθεση πως θα υπάρξει συνέχεια, καθώς θα μηνυθούν άνθρωποι. «Πέρα από τις μηνύσεις σε όσους μετέφεραν ψευδή ρεπορτάζ, μας προβληματίζει το κοινωνικό στίγμα που υφίσταται η Χριστιάνα Μπέτα. Ενώ το πρώτο κρούσμα κορονοϊού που ιχνηλατήθηκε στην Θεσσαλονίκη προστατεύτηκε, με την πελάτισσα μου συνέβη το ακριβώς αντίθετο. Στοχοποιήθηκε και φοβάμαι πως η προσβολή θα την συνοδεύει για αρκετό καιρό ακόμα». Θέση για το θέμα πήρε χτες και η Νατάσα Θεοδωρίδου


ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!