Οι Θεσσαλονικείς βρήκαν 5.000 γλαστράκια έξω από την πόρτα τους

Αλλά πιο σημαντικό ήταν το μήνυμα που τα συνόδευε
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Με μία όμορφη και ελπιδοφόρα κίνηση ο δήμος Θεσσαλονίκης θέλησε να ενισχύσει το μήνυμα «Μένουμε Σπίτι». Με αφορμή τον ερχομό της Άνοιξης που συνέπεσε με τον υποχρεωτικό εγκλεισμό στα σπίτια μας, μοιράστηκαν 5.000 μικρά λουλούδια από τα φυτώρια του δήμου με το μήνυμα «Μένουμε Σπίτι Δημιουργικά-Ομορφαίνουμε τον χώρο μας».

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κ. Ζέρβας «όλοι μας ζητάμε από τον κόσμο να μείνει σπίτι του, είναι σημαντικό να νιώθει ότι μπορεί να κάνει κάτι δημιουργικό και ευχάριστο εντός της οικίας και παράλληλα να νιώθει ότι ο δήμος είναι δίπλα του.
unnamed 19 696x512
Με την ευκαιρία θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που δίνουν τη μάχη αυτές τις ημέρες, δεν πρέπει να τους ξεχνάμε, τους γιατρούς, τους νοσηλευτές, τους υπαλλήλους του δήμου στην καθαριότητα, στο πράσινο που φροντίζουν την πόλη, εσάς (τους δημοσιογράφους) που φροντίζετε για την ενημέρωση», τόνισε ότι «θέλω να πιστεύω ότι οι Θεσσαλονικείς θα δείξουν την ωριμότητα και παρά τον καλό καιρό, δεν θα βγουν έξω».

αρχείο λήψης
Με τη συνδρομή του Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος Σ. Δημητριάδη και της Δημοτικής Αστυνομίας, όλα τα γλαστράκια τοποθετήθηκαν σε εισόδους πολυκατοικιών και συνοδεύονταν από φυλλάδια με οδηγίες πρόληψης από τον κορονοϊό.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!