Ο νέος Ύμνος της ΑΕΚ συγκινεί και «ξεσηκώνει»

(ΑΚΟΥΣΕ ΤΟ ΝΕΟ ΥΜΝΟ & BACKSTAGE VIDEO) Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ αγκάλιασαν το νέο ύμνο της ομάδας από την πρώτη στιγμή.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Κάθε φορά που ακούγεται στο γήπεδο ρίγη συγκίνησης ξεσπούν στην κερκίδα. Και για την ιστορία του ίδιου του ύμνου που έχει δεθεί άρρηκτα με τη ρίζα και την πορεία του συλλόγου αλλά και για την επιστροφή της ΑΕΚ στην κατηγορία και το επίπεδο που της αρμόζει μετά από τις «ταλαιπωρίες» που υπέστη τα τελευταία χρόνια.

Άκουσε το νέο Ύμνο της ΑΕΚ

Ο νέος Ύμνος της ΑΕΚ υπογραμμίζει με τον καλύτερο τρόπο το καινούργιο ξεκίνημα της κιτρινόμαυρη ομάδα, τις προσδοκίες και τα όνειρα, αντάξια μιας «πρωταγωνίστριας». 

Ο «Ύμνος της ΑΕΚ» ηχογραφήθηκε το καλοκαίρι του 1971. Η μουσική είναι του Στέλιου Καζαντζίδη, οι στίχοι του Χρήστου Κολοκοτρώνη και η ενορχήστρωση του Χρήστου Νικολόπουλου. 41 χρόνια μετά Παπαϊωάννου και Νικολόπουλος ξαναμπήκαν στο studio, όπως μπορείτε να δείτε και στο video, για να δώσουν στον ιστορικό ύμνο σύγχρονη ματιά, δυναμική και «νεύρο» με σεβασμό πάντα στην αυθεντική εγγραφή. Στη σύγχρονη «ηλεκτρική» ενορχήστρωση του Ανδρέα Αποστόλου τα μπουζούκια του Νικολόπουλου ισορροπούν αρμονικά το «κλασικό» με το «μοντέρνο» και συνδέουν ιδανικά τον αυθεντικό ύμνο με τη νέα αυτή πρότασή του.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!