Ο Iggy Pop γυμνός σε εργαστήριο σχεδίου

Ο Iggy Pop ποζάρει γυμνός για εργαστήριο σχεδίου λίγο πριν την κυκλοφορία του νέου του άλμπουμ.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ο Iggy Pop λειτούργησε ως γυμνό μοντέλο για την Ακαδημία των Τεχνών της Νέας Υόρκης. Η συνεδρία πραγματοποιήθηκε στις 21 Φεβρουαρίου στο Μουσείο του Μπρούκλιν από το Βρετανό καλλιτέχνη Jeremy Deller.

Ο τελευταίος δηλώνει σχετικά: «Η τάξη σχεδίου με ζωντανά μοντέλα είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της καλλιτεχνικής εκπαίδευσης και της ιστορίας της Τέχνης, είναι ο καλύτερος τρόπος να αντιληφθούμε το σώμα. Για μένα, είναι απόλυτα λογικό για τον Iggy Pop να είναι θέμα ενός τέτοιου εργαστηρίου. Το σώμα του είναι κεντρικό μιας θεώρησης για την rock κουλτούρα και έχει παρατηρηθεί πολύ, θα πρέπει να καταγραφεί».

Ο Iggy Pop πόζαρε σε εικοσιένα καλλιτέχνες διαφόρων ηλικιών, από 19 έως 80 ετών. Τα έργα τους θα εκτεθούν το φθινόπωρο του 2016 στο Μουσείο του Μπρούκλιν. Η έκθεση θα έχει τον τίτλο "Iggy Pop Life Class" και στη συνέχεια θα περιοδεύσει και σε άλλα μουσεία και αίθουσες τέχνης σε όλο τον κόσμο.

Την ίδια ώρα η νέα δισκογραφική κυκλοφορία του Iggy Pop με τον τίτλο "Post Pop Depression" είναι προγραμματισμένη για τις 18 του Μάρτη.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!