Ο Δημήτρης Μητσοτάκης τραγουδά: «Κούλη, θ' αλλάξω επίθετο»

(VIDEO) Το τραγούδι, οι αντιδράσεις και η απάντηση του τραγουδοποιού.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ο Δημήτρης Μητσοτάκης παρουσίασε ένα σκωπτικό και «επίκαιρο» τραγούδι στο κανάλι του στο youtube… παίζοντας με τη «συνεπωνυμία» του με τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας και σύμφωνα με πολλούς πιθανό αυριανό πρωθυπουργό.

Κούλη, θ' αλλάξω επίθετο (Κούλη)
Κούλη, θ' αλλάξω χώρα
αν θα γενείς πρωθυπουργός (Κούλη)
θα μπω σε νεκροφόρα.

Στηνπρωινή εκπομπής του Open «Ώρα Ελλάδος 07:00» δεν εκτίμησαν το χιούμορ του και ο Μένιος Σακελαρόπουλος σχολίασε: «Ο κάθε τρελός δηλαδή πήρε μια κιθάρα και λέει ό,τι θέλει και…πουλάει το όνομά του. Δεν μπορούμε να προσβάλουμε κάποιους ανθρώπους επειδή δεν τους γουστάρουμε». Ακόμη ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος αναρωτήθηκε εάν «είναι τραγουδιστής αυτός».

Υπήρξε όμως και συνέχεια από την Ανθή Βούλγαρη που τοποθετήθηκε μέσω Facebook:

«Καλημέρα σε όλους. Η στήλη που παρουσιάζω στην εκπομπή "Ώρα Ελλάδος 7" προβάλλει ότι γίνεται viral στο διαδίκτυο και την επικαιρότητα με τον δικό της τρόπο . Αυτός ήταν και ο λόγος που παρουσίασα το τραγούδι του κυρίου Μητσοτάκη. Όσον αφορά στα σχόλια των συναδέλφων μου στο πάνελ- αν και διαφωνώ κάθετα με τους χαρακτηρισμούς – εξέφρασαν την άποψη τους όπως ακριβώς κάνετε και όλοι εσείς μέσα από εδώ. Αυτή είναι η γοητεία της Δημοκρατίας άλλωστε. Υπάρχει η μερίδα των ανθρώπων που δεν γνωρίζει, δεν αγαπα, και δεν συμμερίζεται την τέχνη σας κύριε Μητσοτάκη και η μερίδα αυτών που δεν αγαπούν δεν γνωρίζουν και δεν συμμερίζονται την δική μου δουλειά. Καλώς ή κακώς δεν μπορούν να γνωρίζουν όλοι το έργο μας και την πορεία μας. Απολύτως κατανοητό νομίζω.. Όσον αφορά εμένα τώρα είναι προφανές πως δεν είχα σκοπό να σας θίξω. Αν σας έθιξε που είπα πως κάνετε την τέχνη σας μέσα από το διαδίκτυο αν και δεν το βρίσκω κακό αλλά τέλεια συγχρονισμενο με την εποχή.. σας ζητώ συγνώμη. Αυτά τα λίγα από εμένα τη ” δημοσιογραφο” βαμπίρ κατά τα σχόλια των θαυμαστών σας. Με εκτίμηση Ανθή Βουλγαρη».
aaakoy1
Ο Δημήτρης Μητσοτάκης απάντησε με την σειρά του μέσα από την επίσημη σελίδα του στο Facebook:

«Αγαπητή κυρία Anthi Voulgari “γοητεία της Δημοκρατίας” δεν είναι να καθυβρίζεται δημοσίως ένας επαγγελματίας μουσικός, δάσκαλος, τραγουδοποιός και συγγραφέας, χαρακτηριζόμενος ως “ο κάθε τρελός που παίρνει μια κιθάρα και λέει ότι θέλει”. Αυτή είναι η φριχτή όψη και η δυσωδία του συστήματος που εξυπηρετούν οι συνάδελφοί σας. Επιφυλάσσομαι για κάθε νόμιμο δικαίωμά μου. Εσείς δεν φέρετε, φυσικά, καμιά ευθύνη πλην του ότι δεν φροντίσατε να ενημερωθείτε για το ποιον μιλάτε, πράγμα που θα σας συμβούλευα να κάνετε από ‘δω και πέρα. Με εκτίμηση, Δημήτρης Μητσοτάκης».
aaakoy2

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!