Ο ATHENA Organization παρουσίασε το "People for people"

Σε συνέντευξη τύπου που παραχωρήθηκε στο Μουσείο Μπενάκη, ανακοίνωσε το νέο του καινοτόμο κοινωνικό πρόγραμμα
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Η πρόεδρος του οργανισμού, κυρία Αθηνά Πάσσιου, αλλά και η κυρία Ράνια Φιλοπούλου, μίλησαν για όσα έχει ετοιμάσει η ομάδα που βρίσκεται πίσω από τον ATHENA Organization, ενώ οι δημοσιογράφοι Γιάννης Ντσούνος και Χρήστος Κούτρας συντόνισαν τη συνέντευξη τύπου και την μετέπειτα συζήτηση.

Το νέο κοινωνικό πρόγραμμα “People for people”, στοχεύει να ενώσει όλους τους κοινωνικούς φορείς της Ελλάδας σ’ έναν ενιαίο κόμβο, ο οποίος θα αποτελείται από όλους όσους θέλουν να προσφέρουν τις γνώσεις τους, μέσω της συνεργασίας και κυρίως της δράσης, γεγονός που θα επιτευχθεί μέσω της συλλογικότητας.

Η Πρόεδρος του ATHENA Organization, κυρία Αθηνά Πάσσιου, ανέφερε μεταξύ άλλων «Ο άνθρωπος για τον άνθρωπο– ένα πρόγραμμα κοινωνικής δράσης που εργάζεται για τον άνθρωπο, για την Ελλάδα. Για πρώτη φορά, ένας δυναμικός κόμβος γνώσης, συνεργασίας και δράσης έρχεται να δώσει φωνή και βήμα σε κοινωνικούς φορείς από κάθε γωνιά της Ελλάδας ενώ ταυτόχρονα θα λειτουργεί ως μέσο ενημέρωσης και κινητοποίησης προς υποστήριξη, σε όσους θέλουν να ενισχύουν με δωρεά την προσπάθεια των συνανθρώπων τους, του τόπου καταγωγής τους, της ντόπιας κοινωνικής ανάγκης που σε αρκετές περιπτώσεις  δεν θα μπορούσε να έρθει στην επιφάνεια και να ακουστεί σε όλη τη χώρα, πόσο μάλλον να καλυφθεί.».

Ο ATHENA Organization, όπως επεσήμανε η πρόεδρός του, επιδιώκει μέσω του προγράμματος “People for people”,  την υποστήριξη δράσεων και την κάλυψη διαπιστευμένων αναγκών από κάθε μέρος της Ελλάδας απομακρυσμένο ή μη, σε επτά θεματικούς τομείς: υγεία, πολιτιστική κληρονομιά, περιβάλλον, κοινωνική μέριμνα, αθλητισμός, κοινωνική επιχειρηματικότητα και εκπαίδευση.

Για την πραγματοποίηση όλων των παραπάνω, στήθηκε μια online κοινωνική  πλατφόρμα δωρεών, το www.athena.org.gr, όπου κάθε έξι μήνες θα αναρτώνται έργα διαφόρων κοινωνικών φορέων όπως ΜΚΟ, δήμων αλλά και άλλων, που εντάσσονται στους επτά τομείς που προαναφέρθηκαν, καθώς και του ΑΤΗΕΝΑ Organization για την κοινωνική και οικονομική υποστήριξη της ελληνικής κοινωνίας, ενώ έγινε αναφορά και στην πλήρη διαφάνεια όλων των αναγκαίων διαδικασιών που απαιτούνται για ένα πετυχημένο αποτέλεσμα.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το όραμα, τον σκοπό και τις δράσεις του ATHENA Organization, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του, www.athena.org.gr

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!