Μητσοτάκης: «Οι πολίτες μάς έδωσαν ισχυρή εντολή»

«Η Ελλάδα ανοίγει ένα ιστορικό κεφάλαιο στην πορεία της»
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
25/06/2023

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
«Οι πολίτες μας έδωσαν μία ισχυρή εντολή», δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στις πρώτες δηλώσεις του από τα κεντρικά γραφεία της Πειραιώς, μετά τη μεγάλη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές της 25ης Ιουνίου 2023.

«Σήμερα οι πολίτες έστειλαν ένα ηχηρό μήνυμα. Έδωσαν ισχυρή εντολή να κινηθούμε πιο γρήγορα στον δρόμο των μεγάλων αλλαγών της πατρίδας.Εκλεισαν οριστικά έναν πολιτικό κύκλο που δίκασε την κοινωνία και μπήκαμε στην εποχή της αληθινής προόδου», σημείωσε. 

Δεν υπόσχομαι θαύματα, αλλά θα μείνω πιστός στο εθνικό μου καθήκον με σχέδιο, αφοσίωση και σκληρή δουλειά. Δεν θα υπάρξει καμία ανοχή στην έπαρση και καμία αλαζονική συμπεριφορά.
Θα είμαι δίπλα σε όλους του πολίτες. Θα πολεμήσω κάθε στάση που θα περιφρονεί την κοινωνία. Στόχος μου είναι να μεταμορφώσουμε την Ελλάδα, να αυξήσουμε τους μισθούς και να μειώσουμε τις ανισότητες. Έχουμε σχέδιο και εμπειρία για να τα πετύχουμε όλα αυτά.

Από αύριο κιόλας αποτυπώνουμε σε έργο το αποτέλεσμα της κάλπης. Ο λαός μας έδωσε μεγάλη πλειοψηφία και ξεκινούν ταχύτατα οι μεταρρυθμίσεις. Σε όσους δεν μας ψήφισαν, ή απείχαν από την εκλογική διαδικασία, έχω να τους υποσχεθώ ότι θα είμαι πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων και θα είμαι δίπλα τους σε κάθε δυσκολία.
 Και θα κλείσω με μια προσωπική αναφορά: Πριν από 20 χρόνια έκανα τα πρώτα μου βήματα. Τότε, δεν φανταζόμουν ότι θα είχα τη μεγάλη τιμή του λαού να είμαι αυτοδύναμος πρωθυπουργός σε δύο εκλογικές μάχες. Δούλεψα σκληρά και έμαθα από τα λάθη μου», σημείωσε.


ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!